http://pic1.resimupload.com/r5/resim_369567640.jpg
http://pic1.resimupload.com/r1/resim_519009002.jpg
http://pic1.resimupload.com/r5/resim_815929490.jpg
http://pic1.resimupload.com/r3/resim_584964627.jpg
Yazmışsın foruma kufur etmeyın diye analarımıza bacılarımıza ecdadımıza agır bır sekılde kufur eden densızler forumda gezıyor. Ve o analara kufur edenlerın ıcınde bırde hack acan var... Adam dıyorkı ben acmadım hack baskası actı bu kısıde ang clanında...Analara bacılara kufur eden kısının sozune ınanıyorsunuz... İnananlardan bır tanesı ang clanının lıderı sımdı sıze soruyorum analarımıza bacılarımıza kufur edenlerın sozune mı kanıyorsunuz buna erkek gıbı cevap verın vede bu kısılerın forumdan uzaklastırılması ve ıbret-i alem olsun dıye hıcbır odalara alınmaması ıcın elınızden gelenı yapmanız gerekır. HERİF ANNENİ ..... DİYOR ONDAN SONRADA ALLAH SAHIDIM OLSUN DIYOR... Şimdı bendende okkalı bır kufur gelecekte malum cuma namazından yenı cıktım...
Kaldıki turhan demırel kardesım senı ovguyle bahsettı her zaman haklının yanında dıye belırttı. Yap bakalım sımdı elınden gelenı... Ss ler ortada...
küfür tabi qi de hoş deiL..bi de sanal ortamın vermiş oldugu cesaret oyuncu arkadaşlarımızı küfür etmeye sevk ediyor..aynı cafede oyun oynanılsa kimse bu kadar rahat küfür edemez..kaldı ki 27 yaşında bi oyuncu olarak 15 yaşında bir kardeşimizden ana bacı küfür yemek ağırıma gidiyor..keşke gmler oyunları takip etseler ve küfür edenler anında banlansa..
Mantıklı konuşmuşsun.
Evet ne geçerki ; sadece laf kalabalığı.
(03-26-2010 03:10 PM)0netiqer-Yasin Yazılan: [ -> ]http://pic1.resimupload.com/r5/resim_369567640.jpg
Yazmışsın foruma kufur etmeyın diye analarımıza bacılarımıza ecdadımıza agır bır sekılde kufur eden densızler forumda gezıyor. Ve o analara kufur edenlerın ıcınde bırde hack acan var... Adam dıyorkı ben acmadım hack baskası actı bu kısıde ang clanında...Analara bacılara kufur eden kısının sozune ınanıyorsunuz... İnananlardan bır tanesı ang clanının lıderı sımdı sıze soruyorum analarımıza bacılarımıza kufur edenlerın sozune mı kanıyorsunuz buna erkek gıbı cevap verın vede bu kısılerın forumdan uzaklastırılması ve ıbret-i alem olsun dıye hıcbır odalara alınmaması ıcın elınızden gelenı yapmanız gerekır. HERİF ANNENİ ..... DİYOR ONDAN SONRADA ALLAH SAHIDIM OLSUN DIYOR... Şimdı bendende okkalı bır kufur gelecekte malum cuma namazından yenı cıktım...
Kaldıki turhan demırel kardesım senı ovguyle bahsettı her zaman haklının yanında dıye belırttı. Yap bakalım sımdı elınden gelenı... Ss ler ortada...
sevgili kardeşim dediğin şahıs Ang clanından ayırlmıştır ve benim kardeşim die hitap ettim kişi yani harun bu tür olayları zati savunmaz ben Ang deki hiç bir oyuncudan şuana kadar küfür duymadım kendi şahsımca zati eden arkadaşlar şuan Ang clanında deildir lütfen bir kişiyi suçlarken ilk başta o kişi ordamı die soralım ve ondan sonra lafımızı söğleyelimki kimse kimseye suçlama yapmasın eğerki yapıyorsada bazı şeyleri bilerek yapsın ve bu sadece Ang clanına özel bir konu değildir her clanda var bu şekilde insanlar saygılarımla..
(03-26-2010 04:49 AM)Turhan Demirel Yazılan: [ -> ]insanın ömrü ezanla namaz arasındadır doğarsın ezanın okunur ölürsün namazın kılınır yani 3 kuruşluk dünya ne sana kalır ne bana kalsaydı sultan süleymana kalırdı ki kalmamış gelin gerginlikleri önleyelim küfürleri engelliyelim birbirimize küfür etmeyelim arkadaşlar elimize ne geçiyor küfür edince kos koca bir hiç değermi bir oyun için bana göre değmez oyuna herkes stres atmaya giriyor ama çoğu kişiyi görüyorumki stres olup çıkıyor vay efendim nie lagsın bas küfürü vay efendim beni nerden gördün bas küfürü hiç değermi manevi değerleri ayaklar altına almaya senin anan yokmu bacın karın baban yokmu bir kavram var görüyorumki bana edene bende ederim et sende et ama karşındaki sana ediyorsa ondan farkın ne olacak soruyorum size arkadaşlar ozamanda dersinizki bende peygamber sabrı yokki zati olsaydı ermiş olurdun peygamberimiz bilem bir gün sinirlenmiş karşısındaki adam defol git demiş sebebide bir gün bir adam çıkmış efendimizin karşısına efendim ben bir günah işledim ne olur affedin peygamberimiz sormuş ne günah işledin demiş adam geçen gün bir kadın öldü ölsünü görünce dayanamadım o an şeytan aklımı çeldi ve kadına tecavuz ettim demiş efendimiz çok sinirlenmiş bu sözü duyunca ve adama yıkıl karşımdan birde benden af diliyosun bunun için demiş o an cebrail gelmiş ve ya muhammed sen gönüllerin sultanısın kendine gel demiş cebrail in bu sözünü duyan efendimiz adama dönmüş ve şunları söylemiş asıl sen beni affet sana bağırdığım ve kızdığım için artık fazla uzatmıyorum gerisini siz anlayın başka birşey demiyorum saygılarımla..
Gerçekten çok haklı . Küfredince ne eline geçecek ki

(03-26-2010 03:10 PM)0netiqer-Yasin Yazılan: [ -> ]http://pic1.resimupload.com/r5/resim_369567640.jpg
YASİN KARDEŞİM SENİ İNANILMAZ BİR ŞEKİLDE TERSLERİM HADDİNİZİ HESABINIZI NERDE DURACAĞINIZI BİLİN SİZLERLE TARTIŞMAYA GİRMEM SÖZLERİMİN ÜSTÜNEDE SÖZ SÖYLETMEM CLANIMIN BÜTÜN HAKLARI BANA AİTTİR SİZ HER NE KADAR DA KONUSSANIZ BİŞEY DEĞİŞMEZ BİLEN BİLİYOR BİZİ BÖYLE BİR ŞEYE EYVALLAH DENMEYECEĞİMİZİDE BİLİRLER O YÜZDEN İKİDE BİR DENSİZLİK YAPIP HER KONUDA BU SS LERİ YAYINLAMANIZA GEREK YOK AYRICA KİMSE BENİM KLANIMA DİL UZATAMAZ BU CLAN İŞİ DEĞİL ŞAHIS İŞİDİR ŞAHSIN KİŞİLİĞİDİR ADABINIZA ÜSLUBUNUZA DİKKAT EDİN LAFLARLA KELİMELERLE İĞNELEMEYE ÇALIŞMAYIN ACISINI ÇOK KÖTÜ ÇIKARTIRIM YERİNİZİ BİLİN ARTIK 3 4 GÜNDÜR BIKTIRDINIZ.KİMSEYE AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİM BENİM YANIMDA OLAN KİŞİLERLE BENİM İŞİM OLUR HER KONUDA BÖYLE BOZUK BANT GİBİ ATLAYIP MİLLETE DİL UZATAN KİŞİLERE ASLA İYİLİĞİM DOKUNMAZ SENDE YERİNDE DUR İYİLİK İSTİYORSAN HAKKINI VERELİM YOKSA BABAMIN OĞLU DEĞİLSİN SENİN HAKKINI BEN SAVUNAYIM.UMARIM ANLAŞILMIŞTIR
Şu küfür olayı sadece bu oyunda var. Diğer online FPS oyunlarında çok nadir gördüm. Ama Warrock bayağı bir küfürbaz etmiş milleti. Sebebi oyunun ta kendisi !
Şu oyundan Lobiyi ve Chat sistemini kaldırsalar hem hack azalır hemde küfür olayı biter.
Ama G1 in görevi : From your mother room
(03-26-2010 01:17 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 06:03 AM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Küfürle tabiki ele birşey geçmez.. Aksine bazı şeyler kaybedilir...
Madem böle bir konu açıldı kırgınlığımı sizinle paylaşıyım.. Bugün her zamanki gibi WarrockTR Clanlar Birliği odasında oyun oynuyordum.. Çünkü neredeyse en rahat oyunun en güzel oyunun oynandığı oda bu clanlar birliğimizin odası haline gelmiş bulunmakta.. Herkez birbirini tanıyor, seviyor ve sayıyor.. Bu yüzdende hiç arada kötü kelimeler dolaşmıyor.. Bunu çıkartanlar olsa bile hemen gereken yapılıp ya durduruluyor ya da odadan uzaklaştırılıyor.. Bu alt yapının oluşması çok güzel bi durum..
Taki bugün oda da karşılaştığım duruma kadar.. Yine oyun oynuyoruz.. Karşı taraftaki bir arkadaşımla tabiri cahize hafif bir laf gebeliği yaptık.. Ve bunun arkasından karşı taraftaki arkadaşımdan küfür yedim.. Bu tabiki olabilir diyiceksiniz ama asıl önemli olan nokta şurası bu küfürü eden arkadaşımız bu forumun ADMİNLERİNDEN.. Evet işte bu konuya parmak basmak istiyorum.. Bu kadar güzel bir oluşumun altından böyle bir sıkıntı çıkması beni çok şaşırttı ve üzdü.. Burada ADMİN in ismini vermiyiceğim.. Zaten gerekli kişilerin bilgisi olduğuna inanıyorum.. Ve gerekenin yapılıcağını umuyorum..
Hepimiz için, oluşumun alt yapısı için önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya yazma gereği duydum...
İyi Güzel Bir Odada Oynuyoruz Tamam Ama Siz Hiç Kendilerinizde Lag'ı Görmüyorsunuz Hep Karşıdaki İnsanda Suçu Görüyorsun Senin Clanındaki Adamlardan İkisi Uçarak Gidiyor Kimse Azını Açmıyor Ama Bizim Clandan Biri Azbirşey Lag Olduğu Zaman Relog Atarmısın Diyorsunuz İnsan İlk Önce Kendini Görmeli Sonra Karşı Tarafı...Gelelim Seninle Olan Meselemize 1 Ben Sana Küfür Etmedim Sadece Ufak Bir Argo Kelime Kullandım Onunda Devamını Getirmedim Sadece g.. Kalkmasın Dedim..Onuda Sen Hak Ettin Benimle Alay Geçer Gibi Konuşursan Bende Sana O Tür Kelime Kullanırım
Eğerki Clanlar Birliği Diyorsanız Herkez Eşit Olmalı Ama Siz Hep Karşı Tarafı Görmeye Devam Edin..Bizim TS'de Yanımızda Bulunsanız Birazcık Neler Söylendiğini Duyar Hak Verirdiniz Neyse Uzatmayağım Tekrar Dediğim Gibi Kimse Benimle Alay Geçer Gibi Konuşamaz..Eğerki Tekrar Konuşan Olursa Aynı LAf'ı Tekrar Söylerim..SAygılar SametKARA
Birincisi biz clan olarak nerede ve nasıl davranılıcağını çok iyi biliyoruz.. Suçu karşıkinde görmek değil yeri geldiğinde aynada kendimizede bakıyoruz.. Artı karşı taraftan rahatsız olan bi arkadaşımız varsa usulünle sölediğinde gerekenide yapmayı biliyoruz.. Ve bu konuda bizde aynı özveriyi gösterip bizim rahatsız olduğumuz durumlarda da karşı tarafı uygun bir dille uyarıyoruz..
İkincisi seninle olan meselemiz evet.. Argo kelime kullandım diyorsun ve kullanmayada devam ederim diyorsun.. Hayır arkadaşım sen benimle bu şekilde konuşamazsın ki gelmiş clan birliğinden bahsediyorsun.. Siz bu oluşumu kuran kişiler olarak odalarda böyle argo kelimeler kullanarak ve üstüne basarak kullanmaya devam ederim diyerek nereye varabilirsin nasıl bir örnek oluşturmayı düşünebilirsin?? İmam ile başlayan bir söz vardır senin bu yaptığın ve söylediğin şeyler buna çıkıyor.. Bu nasıl bi anlayış nasıl bir kavramdır..?? Siz bu birliği bı bütünlüğü bu şekildemi yönetmeye çalışıyorsunuz.. Arkadaşım yönetim böyle olmaz sana söyliyim...
(03-26-2010 10:58 PM)dejavull23 Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 01:17 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 06:03 AM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Küfürle tabiki ele birşey geçmez.. Aksine bazı şeyler kaybedilir...
Madem böle bir konu açıldı kırgınlığımı sizinle paylaşıyım.. Bugün her zamanki gibi WarrockTR Clanlar Birliği odasında oyun oynuyordum.. Çünkü neredeyse en rahat oyunun en güzel oyunun oynandığı oda bu clanlar birliğimizin odası haline gelmiş bulunmakta.. Herkez birbirini tanıyor, seviyor ve sayıyor.. Bu yüzdende hiç arada kötü kelimeler dolaşmıyor.. Bunu çıkartanlar olsa bile hemen gereken yapılıp ya durduruluyor ya da odadan uzaklaştırılıyor.. Bu alt yapının oluşması çok güzel bi durum..
Taki bugün oda da karşılaştığım duruma kadar.. Yine oyun oynuyoruz.. Karşı taraftaki bir arkadaşımla tabiri cahize hafif bir laf gebeliği yaptık.. Ve bunun arkasından karşı taraftaki arkadaşımdan küfür yedim.. Bu tabiki olabilir diyiceksiniz ama asıl önemli olan nokta şurası bu küfürü eden arkadaşımız bu forumun ADMİNLERİNDEN.. Evet işte bu konuya parmak basmak istiyorum.. Bu kadar güzel bir oluşumun altından böyle bir sıkıntı çıkması beni çok şaşırttı ve üzdü.. Burada ADMİN in ismini vermiyiceğim.. Zaten gerekli kişilerin bilgisi olduğuna inanıyorum.. Ve gerekenin yapılıcağını umuyorum..
Hepimiz için, oluşumun alt yapısı için önemli bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya yazma gereği duydum...
İyi Güzel Bir Odada Oynuyoruz Tamam Ama Siz Hiç Kendilerinizde Lag'ı Görmüyorsunuz Hep Karşıdaki İnsanda Suçu Görüyorsun Senin Clanındaki Adamlardan İkisi Uçarak Gidiyor Kimse Azını Açmıyor Ama Bizim Clandan Biri Azbirşey Lag Olduğu Zaman Relog Atarmısın Diyorsunuz İnsan İlk Önce Kendini Görmeli Sonra Karşı Tarafı...Gelelim Seninle Olan Meselemize 1 Ben Sana Küfür Etmedim Sadece Ufak Bir Argo Kelime Kullandım Onunda Devamını Getirmedim Sadece g.. Kalkmasın Dedim..Onuda Sen Hak Ettin Benimle Alay Geçer Gibi Konuşursan Bende Sana O Tür Kelime Kullanırım
Eğerki Clanlar Birliği Diyorsanız Herkez Eşit Olmalı Ama Siz Hep Karşı Tarafı Görmeye Devam Edin..Bizim TS'de Yanımızda Bulunsanız Birazcık Neler Söylendiğini Duyar Hak Verirdiniz Neyse Uzatmayağım Tekrar Dediğim Gibi Kimse Benimle Alay Geçer Gibi Konuşamaz..Eğerki Tekrar Konuşan Olursa Aynı LAf'ı Tekrar Söylerim..SAygılar SametKARA
Birincisi biz clan olarak nerede ve nasıl davranılıcağını çok iyi biliyoruz.. Suçu karşıkinde görmek değil yeri geldiğinde aynada kendimizede bakıyoruz.. Artı karşı taraftan rahatsız olan bi arkadaşımız varsa usulünle sölediğinde gerekenide yapmayı biliyoruz.. Ve bu konuda bizde aynı özveriyi gösterip bizim rahatsız olduğumuz durumlarda da karşı tarafı uygun bir dille uyarıyoruz..
İkincisi seninle olan meselemiz evet.. Argo kelime kullandım diyorsun ve kullanmayada devam ederim diyorsun.. Hayır arkadaşım sen benimle bu şekilde konuşamazsın ki gelmiş clan birliğinden bahsediyorsun.. Siz bu oluşumu kuran kişiler olarak odalarda böyle argo kelimeler kullanarak ve üstüne basarak kullanmaya devam ederim diyerek nereye varabilirsin nasıl bir örnek oluşturmayı düşünebilirsin?? İmam ile başlayan bir söz vardır senin bu yaptığın ve söylediğin şeyler buna çıkıyor.. Bu nasıl bi anlayış nasıl bir kavramdır..?? Siz bu birliği bı bütünlüğü bu şekildemi yönetmeye çalışıyorsunuz.. Arkadaşım yönetim böyle olmaz sana söyliyim...
Bak Kardeş Diyorumki Benimle Tekrar Aynı Şekilde Dalga Geçer Gibi Konuşursan Veya Başkası Konuşursa Aynı Şekilde Konuşurum..Ben Bir Kere Güzel Üslübla Sizin Clandan Reksar'a Söyledim Aramızda Tartışma Çıktı..Bu Çıkan Tartışmadan Sonra Ben Sizin Clandan Hiçbir Kimseye Lagsın Relog Atarmısın Demem..Sütten Ağzım Yandı Birkere..
(03-26-2010 11:58 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 10:58 PM)dejavull23 Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 01:17 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ] (03-26-2010 06:03 AM)dejavull23 Yazılan: [ -> ]Küfürle tabiki ele birşey geçmez.. Aksine bazı şeyler kaybedilir...
Bak Kardeş Diyorumki Benimle Tekrar Aynı Şekilde Dalga Geçer Gibi Konuşursan Veya Başkası Konuşursa Aynı Şekilde Konuşurum..Ben Bir Kere Güzel Üslübla Sizin Clandan Reksar'a Söyledim Aramızda Tartışma Çıktı..Bu Çıkan Tartışmadan Sonra Ben Sizin Clandan Hiçbir Kimseye Lagsın Relog Atarmısın Demem..Sütten Ağzım Yandı Birkere..
Arkadaşım bende aynı şekilde konuştuğunu gürürsem bende aynı şekilde tepkimi veririm...