Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Free2Play'in Yeni Sayısı, 29 Mart'ta Bayilerde!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Online oyun severlerin dergisi Free2Play'in yeni sayısı, 29 Mart'ta tüm Türkiye'de!!!

Biraz geç kalmış olabiliriz ancak bu kadar sürprizi bir araya getirmek kolay olmadı. Nereden başlasak? Ülkemizin en popüler Free2Play oyunlarından Silkroad’un yeni genişleme paketi Alexandria Kahramanları tüm detaylarıyla, rehberiyle ilk kez Free2Play’de. Elbette ki DVD’deki kurulum dosyasıyla birlikte. Kurulum dosyası demişken… Tam 11 adet Free2Play oyun bu sayıda derginizle birlikte geliyor. Neler yok ki? Shaiya, Cabal, Hero Online, Allods Online, League of Legends, Mu Online, Operation7, Soldier Front, Son Destan ve WolfTeam. Biter mi? Elbette ki hayır. Yanında iki tane de promosyon kodu: Shaiya ve Umaykut için kodlar yine derginizle birlikte ücretsiz. Free2Play’in ikinci sayısında yeni fenomen Facebook Oyunları ve Online Oyunlarda Lider Olmanın Yolları konulu iki de bomba dosya konusu hazırladık. Ceidot Stüdyolarının çok beklenen yeni oyunu Céiron Savaşları da ilk kez Free2Play’de arz-ı endam ediyor.

Dediğimiz gibi 29 Mart Free2Play tutkunları için büyük gün. Herkese keyifli oyunlar.

http://www.free2play.com.tr
Bilgi için sağol.

TaTy

Ulan volkan başka bişey deseydin şaşırırdım zaten obaaaaa

Buluşmada almıştım ilk F2P dergisi çok güzel. Yanında 2 adet DVD vardı. Birdünya oyun program. Programlar çok işime yarıyor. Kaçırmamanızı öneririm.
(03-24-2010 10:41 PM)blazex Yazılan: [ -> ]Ulan volkan başka bişey deseydin şaşırırdım zaten obaaaaa

Buluşmada almıştım ilk F2P dergisi çok güzel. Yanında 2 adet DVD vardı. Birdünya oyun program. Programlar çok işime yarıyor. Kaçırmamanızı öneririm.

Alamıycağım için, sadece onu demek zorunda kalıyorum. Big Grin

TaTy

Alırsın alırsın. Bak Warrock'a bir dünya para veriyon . Onun yerine niye 1 kere dergi ve orjinal BFBC2 alsan retail hesabı KEŞŞŞŞ
bir alıp bende bakayım nasıl bir dergi
Bende dergisi vardı açmayı unutmuştum iyiki hatırlattın Big Grin
Big Grin Big Grin
fiyatı 5-10 tl falansa alırız Big Grin
Kaç para bu dergi ? Bide saten sro ücretsiz değil mi Smile ( az oynamadım 3 sene )
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler