Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Free2Play'in Yeni Sayısı, 29 Mart'ta Bayilerde!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Fiyatı, 4,5 lira.2 DVD hediyeli.DVD'lerde bu ay 11 oyun client'ı var.İlk mesajda da bahsettiğim gibi yanında iki tane de promosyon kodu hediye Shaiya ve Umaykut online için.
Vov Kaçırmamak Lazım..!totos.gif
Yazın 4 5 oyunu aynı anda oynamayı planlıyorumSmile Oyunları tanımak için alıcam.O yazdığın oyunların çoğunun ismini bile yeni öğrendim.
(03-25-2010 12:04 AM)JönTURK Yazılan: [ -> ]Fiyatı, 4,5 lira.2 DVD hediyeli.DVD'lerde bu ay 11 oyun client'ı var.İlk mesajda da bahsettiğim gibi yanında iki tane de promosyon kodu hediye Shaiya ve Umaykut online için.

Hariga Hariga ^^ Alıcam MutLaka da bu kdar ucuz sonra bi daha çıkartırısnız demi Zararına Satıyorsunuz Dergiyi llooll Espiri tabi Çok Sewindim BöyLe Bi DeRgi olupta bu kdar Maddi AnLamda bu kdar ucuz olmasına
Bi de Bn göremedim Acaba
WaRRocK
PerFect WoLd dun SeTup larıda war mı

Ayrıca Çok OnLine Oyun oynadım
Cabal
Ko
Metin 2
Ko ya Benzeyen bi oyun wardı adını nuttum x[
Rapplez
WaRRocK
WoLf TeaM
Voyage
Star War sın Onlinesi
FiNaL FanTasy İnDirMiştimde oynayamamılştım zatn Star War sı da FiNaL FanTasy diye indirmiştim biraz oynadım bıraktım ^^ Sonradan ÖğrenDim PS İçin warmış Çok ÜzüLmüşTüm Çok OyNaMaK İsTiyoRduM ^^

Space Coyboy ( Jet le Uçmayı Sewiyorsanız Bunu Deneyin ^^ )

The Lord of the Rings Online ( pach yükleyememiştim oynayamadım dı )

Gunz da araştırştım da Cafede de oynayan wardı da sonradan caymıştım [ ANiMe - Dewil My Cry SewenLer Gunz da SeweR ^^ )

Sims Onlesi ni Cd Key istediğinden oynayamadım
İmvu Oyunu Kurdum oyuna girememiştim Uyuz oldum sildim Bnde Big Grin xD
Bi de WoW Paralı diye oynayamadım Big Grin xD

İsTanBuL KıyaMet Wakti ( Çokkkkkkk BeğenmişTim ^^ )
Etİ YaMa war dı bi de Online deildi de Çok Sewmiştim İsTanBuL KıyaMet Wakti Beraber oynamıştım HeLe MüZiK Leri ÇoK GüzL MeKaNLaR da^^

İ Cant FootBaLL ( Unutamam Bu Oyunu Eski Clanım daki ArkaDaşLarım la girmiştim WaRROcK Kapanıp pach geleceği zamn ByPaDox , SaGoKafKef , SgHosT , Bn Daha HaTıRLayamadığım Oyuncular wardı Clandan BeRk den topu alıp habire gol atıyordum Uyuz etmiştim Bi de SameTKeSe ye de RastLamıştık ^^ Bu Oyunu MuTLaka oynayın Bi FutBoL Topunun peşinden bi sürü adam koşuyor ÇoK Komik OLuYoR Ahh O EsKi GünLeR ^^ )

HaTırLaDıkLarıM Bu KdaR ^^

ÇoK YeNi OyuN çıktı araştırdımda beğenmedim di bi de malum Eskş den NEt Hızı ^^ Şimdi DerGi de daha kapsamlı İnceleyebilirimde oynıycağımı sanmıyorum UzaK KaLmayaLım OyunLara MaksaT ^^

PerFecT WorLd Çok part li olduğundan çaymıştım şimdi SeTuP unu DerGi de ki DWD nin OyunLarı arasında olursa DeMe KeyFime Tabe Zmanım OLursA ^^
Burda bulabilirsem alırım =)
Bi bakayım bulursam alırım . Güzele benziyor .
Görürsem ALırım Warrock dergisi olsa kesin alırdım Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler