Abi Snn Gosterdıgın kayıt Bolunumunu doldurdum Ama Gonder Yada Katıl die Bişey yok Yazmio. butun herseyı yazdım ama tamam yada maili gonder fln yok ne yapıcam
Kaan abiyle konuştum işimi halledip eve gelmeye çalışacam dedi

Her şey WTR için

( elbette özel hayatta önemlidir ama sizide seviyoruz :=D )
pekı nasıl katılabılırım =)
Kaan abi gelecek oda bu diyecek giren girer

Hımm Forumdan mı dıcek pekı? xD gercı baska nerden dıyebılırkı neyse guzel oyun olucagına emınım herkese basarılar =)
Bu normal event değil Turgay'ın eventi

Ödül yok yani ^^ Oda Numarası ve şifreyi forumda verecekler ona göre gireceksin.
Tugi bu konudamı duyurucan yeni konumu açılcak
Arkadaslar Rica Ediyorum Bi Yardımci Olurmusunuz Ya Bi Turlu Oyuna Giremıyorum Kayit Oldum Hala Onaylanmadi Beklıyorum Orda 4 tane kutucuk Yanıp yanıp sonyo 5 dakka oldu

Rica Edsem lelom_7@hotmail.com msn adresını Ekleyıp Yardım edermısınız
Arkadaşlar. Sabah ben oda açtım yaklasık 6 oyun attık. Sonra ben odayı kapayınca Kaan Abi dediki bir elde benimle atın dedi. Oda açıyorum dedi. Fakat 10 dk sonra bana msn'den işim çıktı aksam 12:00 de yaparız dedi. Bende Kaan abiyle birlikte oynamak isteyenlerin olduğunu zaten biliyorum. Onun için böyle bir konu açtım. Top Kaan Abide. Eğerki o gelemezse bana haber verir tell ile bende açarım odayı =)
Bu arada event demek illa ödüllü olacak demek değildir

Büyük event zaten yarın akşam, ben yapacam

Kaan abide zamanı olursa eşlik eder
(01-10-2010 12:27 AM)soner1 Yazılan: [ -> ]Arkadaslar Rica Ediyorum Bi Yardımci Olurmusunuz Ya Bi Turlu Oyuna Giremıyorum Kayit Oldum Hala Onaylanmadi Beklıyorum Orda 4 tane kutucuk Yanıp yanıp sonyo 5 dakka oldu
Rica Edsem lelom_7@hotmail.com msn adresını Ekleyıp Yardım edermısınız
tamam senin sorunun ne ise ben çözecem. kabul et msnden.
evet event demek sadece hedıye degıldır. ki kaan abiyle oynamak hedıyeden cok degerlıder sızın hedıyenızde kaan abı olsun =)