Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Saat 24:00 da event var
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Tolga, Ufuk, Tugi vs vs varsa ordayım zaten... Birde KAANI yumruklayak değilmi TUGİ ?
(01-09-2010 11:47 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Eğer kardeşimi bilgisayardan kaldırabilirsem gelirim. Kaan abi ile oynamak istiyorum kardeşimi dövebilirim ^^

Big Grin Big Grin
(01-09-2010 11:47 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Eğer kardeşimi bilgisayardan kaldırabilirsem gelirim. Kaan abi ile oynamak istiyorum kardeşimi dövebilirim ^^

Bu nasıl bir Kaan Topal sevgisidir ? Big GrinBig Grin
Nerdeyse forum açıldığından beri burdayım (nick değişikliği var). Bir Kaan abi ile oynayamadık ^^ Ayrıca şaka yapıyorum dövmem elbette Big Grin
Event neden yazdın o zaman .DBig Grin
(01-09-2010 11:54 PM)TurkLead Yazılan: [ -> ]Nerdeyse forum açıldığından beri burdayım (nick değişikliği var). Bir Kaan abi ile oynayamadık ^^ Ayrıca şaka yapıyorum dövmem elbette Big Grin

sen varsan ben kesin ordayım haberin ola hea aa aa aa a a Big Grin
Bende varım Smile
(01-10-2010 12:00 AM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Event neden yazdın o zaman .DBig Grin

güzel soru Big Grin Big Grin yanlışlıkla yazmışım Big Grin Yani aslında event dediğimiz şeyin kelime anlamı "olay" dır en basit anlamıyla Big Grin her eventta ödül olmak zorunda değildir anlatabildimmi Big Grin
öhöm öhöm gelsemmi gelmesemmi dur bi düşüniyim düşündüm tamam geliyorumBig GrinBig GrinBig Grin:cool:
inşallah bnde varım Smile
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler