bu adamda hem silver pre var hem opk açıyor artı süper master kara listeye eklemenizi rica ediyorum !!!
buna dicek bir şey bulamıyorum artık sizin kararınız adam resmen havada opk açmış

Gecen sene bı mavisakal diye bı opkci vardı adam hergün 1 level atlyip duruyordu ya 40 level dı hala opk kasıyordu eski charimla cinnet gecirdiydi oyunda bana

maraz8000000 sensin zaten hack açıp sslerini mi koydun

ssler kendi gözünden çekilmiş
(03-21-2010 12:55 AM)boomleqend Yazılan: [ -> ]maraz8000000 sensin zaten hack açıp sslerini mi koydun
ssler kendi gözünden çekilmiş
Aynen bende ona bakıyorum bu ssleri kendin çekmişsin sanırım ben mi yanlış görüyorum?
Kendini ifşa ettiğin için teşekkür ederiz.
Yöneticiler gerekeni yaparsa seviniriz.
ben her türlü hacke karşıyım opk falan ama geçen gün bende opk açıcam artık gamefirst hakkımızı vermiyo diyenler şimdi yine opk lara laf söylüyo söylediğiniz sözü arkasında durun yanlışta olsa
Kendi kendinin ifşasını istediğin için teşekürler

mawisakal artık m4wis4k4l adlı hesabı ile devam ediyor ve yine hack..

(03-20-2010 11:03 PM)kosovalı34 Yazılan: [ -> ]bu adamda hem silver pre var hem opk açıyor artı süper master kara listeye eklemenizi rica ediyorum !!!
buna dicek bir şey bulamıyorum artık sizin kararınız adam resmen havada opk açmış 
önce kendini temize çıkar sonra başkalarına laf at...
İP KONTROLÜ YAPILSIN LÜTFEN.!!
ben bu ss yi arkadaşımla internet kafedeyken çektim oda sigara içmeye giderken benim buraya üyeliğim wardı o gelene kadar çaktırmadan yolladım ben opk a karşıyım bu ss yi de banlamazsanız walla helal olsun .

en azından kara listeye eklemelisiniz maraz80000 i !!