Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: maraz80000 isimli kullanıcıdan bıktık artık !!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Adamların yaptıkları iş yok bu böyle devam ederse WarRoCK oyuncu sayısı azalıcak...
Bu ss yi çeken ya kendisi yada değil cünkü maraz80000 e pm atmış kendi charıyla eğer onun charıysa tabi Smile
Bence arkadaşının hcarını banlatmaya çalışıyor Big Grin
(03-21-2010 04:08 AM)j4ckhunt3r Yazılan: [ -> ]Kendi kendinin ifşasını istediğin için teşekürler Smile

sen o cümleyi bana mı kullandın ? ha bana kullandıysan hackın en küçüğünü bile asla kullanmam kullanmadım da kimse de seni gördüm hacktin diyemez alnım ak çok şükür oyun zevk için oynanır hack açıp zevk alan insanlar beyinlerinde sorun olan insanlardır
cidden bu oyunda NUMUNE çok var ALLAH akıl fikir versin
TR Serverınde Onlıne Gm olsa böyle olmaz aslında
hahhahahahhahahahahah geri geldim işte occler o mavi-sakal charım banlandı sanıyosanız yanılıyosunuz yazın gene başlayacam warrocku sikmeye benden kurtuluş yok size akk evlatları bakıom aradan 1 sene geçmiş hala unutamamışınız beni ayrıca o m4wis4k4l mıdır nedir eğer ben olsam benim diyip lobide size cinnet geçirtirdim kesin bana özenen biridir Smile
bu ne sacmalıktır bunu yapan bir ttürk evladi olamaz.......Angry@@
gerizekalı sen kimsinki sana özensin millet yaptığın da düzgün bişe olsa bari mal kendini birşey sanıyo aptal ya konu kilit lütfen saçmalık olmaya başladı küfürler falan
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler