Lohan kardeşim bikere bombaladıgın heryerden belli Ben 1 yıl önce opk nın ne oldugunu bilmiyordum ozamanlar oharacıydım...
Böle orandan burandan şeyler uydurma 1-2 ay dede inanalım 1 seneymişşş.

zaman dilimi bu kadar önemlimi sonuşta opk yaptınmı yapmadınmı 1-2 ay önce ztn ben oyuna falan girmiodum arkadaşım
medic.kit i opk odasında göremessiniz. Kişilik li bir insan ( tanıdığım kadarıyla ) . Clanına bulundum . İnanmıyorum ama umarım yüzümü kara çıakrtmaz

opk yapmadıktan sonra sadece kasılanlara artık kızmıyorum nedenmi ortalık hacker dolu ne yapsın ? çocuğun gözünü lvl hırsı bürümüş

ss alsan ne fayda bir ncs ye biter iş
(04-02-2010 05:56 PM)kırım_hanlığı Yazılan: [ -> ]opk yapmadıktan sonra sadece kasılanlara artık kızmıyorum nedenmi ortalık hacker dolu ne yapsın ? çocuğun gözünü lvl hırsı bürümüş 
ss alsan ne fayda bir ncs ye biter iş
Evet opk odasında takılıyorum ama opk acmıyorum...takılma sebebimde Evdeki netimin DNS ayarlarında sorun var 1 oyundan sonra suncuya baglantı kopuyor yani oyuna girince bosuna oynuyorum 2 dk sonra atıyor...ama akşamlari 8-9 gibi cafeye gidiyorum ordaki arkadaslarla normal oyun oynuyoruz...sabahki zamanımı nboşa geçirmiyor opk odasında afk asla bırakmam takılıyorum.
Lohan sana gelincede zaman dilimi önemli değilmiş orandan burandan bişiler uydurma...adamın zorla sinirlendirme lütfen.
ohhh ne ala memleket ben nie uğraşıorum yaw bende indiriem opk bende yapam
medic.kit bana link yollasana indirem kasam opk ile ne de olsa banlayan yok
allaha şükür bi ben yokum

lan benim ismimi niye yazdın lan ben opk odasına girdim afk oldum aqqq
tam isabet hepsi