Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: OPK Yapan Oyuncuların Listesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bendede var bir sürü ss ama k2 banlamıyor Ss.gif
vaybe medic.kit e çok şaşırdım
(03-16-2010 06:09 PM)fatalblow4 Yazılan: [ -> ]Bendede var bir sürü ss ama k2 banlamıyor Ss.gif

K2'nin banlaması için değil, acc. alacak oyuncuların dikkatli olmaları için koydum. Smile
Opk kullanan mı yoksa opk odasına girenler mi bunlar?
opk olmak farklı opk ile exp kasmak ayrı opk kullanırken kanıtın varsa kanıtını bu oyuncular için oyuncu ifşa bölümüne koyarsın ayrıca kişilerin ismini yazarakda koyamazsın kanıtın varsa ss ler le birlikde suçlama yaparsın bu arkadaş gibi düşünmeden konu açmayın
Bu bölümde altında powerlevel yapan oyuncuları paylaşabilirsiniz.

Lütfen Konu açarken Kişinin nickini yazınız.

Ayrıca en az 3 farklı SS koyunuz. Tesadüf odada da olabilir kişi. Bu sebeble 1 SS yetersiz olabilir. 3 farklı oyunda PowerLevel Yapan Oyuncuları bu bölüm altında paylaşabilirsiniz.
(03-16-2010 04:01 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bunların Hepsini Kara Listeye Ekleyelim.

bencede Smile
forumda takılanlarında NİCKİ var Smile tektabanca vb Smile
(03-19-2010 03:09 PM)Breezy45 Yazılan: [ -> ]
(03-16-2010 04:01 PM)SametKARA Yazılan: [ -> ]Bunların Hepsini Kara Listeye Ekleyelim.

bencede Smile
forumda takılanlarında NİCKİ var Smile tektabanca vb Smile

Onun ile ilgili açıklamayı yaptım opk yi açan ben değilim !
bu yazdıklarının çoğu opk kullanmıyo sadece opk odalarında kasılıyolar DOST
(03-16-2010 06:11 PM)Restart Yazılan: [ -> ]vaybe medic.kit e çok şaşırdım

aslında medic.kit bu lv gelmesinin tek sebebi opk açmasıydı.
Eskiden hacktı ben 1 yıl önce oyuna başladığımda bu adam opk'idi
oyuna bir süre ara verdim oyuna başladığımda baktım bir gün medic.kit hem klana girmiş hemde hiç birşey olmamış gibi oyun oynuyor.

Asıl Banlanması gereken oyuncular bunlar...
1 lv adam opk yapsa ne olur yapmasa ne olur zaten bir süre sonra oyunu bırakır ama bazılarının gözünü hızlı lv atlama hırsı bürümüş...
(03-23-2010 05:23 AM)LohaN Yazılan: [ -> ]
(03-16-2010 06:11 PM)Restart Yazılan: [ -> ]vaybe medic.kit e çok şaşırdım

aslında medic.kit bu lv gelmesinin tek sebebi opk açmasıydı.
Eskiden hacktı ben 1 yıl önce oyuna başladığımda bu adam opk'idi
oyuna bir süre ara verdim oyuna başladığımda baktım bir gün medic.kit hem klana girmiş hemde hiç birşey olmamış gibi oyun oynuyor.

Asıl Banlanması gereken oyuncular bunlar...
1 lv adam opk yapsa ne olur yapmasa ne olur zaten bir süre sonra oyunu bırakır ama bazılarının gözünü hızlı lv atlama hırsı bürümüş...

Haklısın...Ama adamın biride cıkıp sormaz senmi actın diye...Ben suan Opk o zmn ben kendim acsaydım Suan 800 g1 e scorp px almazdım gamersfirst ten nc atardım.ALLAH sizi inandirsin ben bu oyuna basladıgımda oharada tankcıydım her oyun 75-2 falan biterdi daha üstü bile adamlar bana hack derlerdi..herneyse 25 lvl oldum ohara bıraktım cqc basladım acık savas kasıyom ordada hack dediler.Egerki hack varsada Allah belamı versin.Anlıcanız hack olarak geldim o şekil gidiecez sanırım.Ban yerimde oyunu bırakırım inş.
Siz daha fazlasınada şaşırın ilk opklar grkmbzkrt7 l3yreis45 diler onlar ne oldu....grkm i goruyorum arada reis nc attı gitti işine.
medic.kit zaten hep başkaları açar o opk'i. Bir kişide çıkıp ben açtım o opk i desin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler