Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sahte Flash Belleklere Dikkat!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: 2dij1fr.png]
one öyle ya Big Grin
Big Grin oda güzel
Ehuheheh Bu Ne Ya Big Grin

Bende 2 GB Var Yetiyor Allaha Şükür Smile
aklıma bişe geldi flash belleklere warrock kurup istediğimiz pc de oynayabiliyomuyuz?
(03-15-2010 11:27 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]aklıma bişe geldi flash belleklere warrock kurup istediğimiz pc de oynayabiliyomuyuz?

Evet
Yanlız o flash'ı yapan türkün aklına ediyim.. Adam zekimiş.. Big Grin Gerçi aklı böyle çalışanlara ne deniyor tam söyleyemicem ama..
ahaha koptum ya Big Grin kim yapmış onu öyle ... 2 gb kral ya içinde warrock,ts ve mozilla var Big Grin
(03-15-2010 11:42 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ahaha koptum ya Big Grin kim yapmış onu öyle ... 2 gb kral ya içinde warrock,ts ve mozilla var Big Grin

Bende 160 GB'lik bir taşınılabilir hardisk var içinde işletim sisteminden tut her türlü şey var (:
(03-15-2010 11:46 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]
(03-15-2010 11:42 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ahaha koptum ya Big Grin kim yapmış onu öyle ... 2 gb kral ya içinde warrock,ts ve mozilla var Big Grin

Bende 160 GB'lik bir taşınılabilir hardisk var içinde işletim sisteminden tut her türlü şey var (:

Bende alıcam 1TB'lik bütün film + oyun + müzik + ps arşivimi içine atıcam..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler