Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sahte Flash Belleklere Dikkat!!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(03-15-2010 11:46 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]
(03-15-2010 11:42 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ahaha koptum ya Big Grin kim yapmış onu öyle ... 2 gb kral ya içinde warrock,ts ve mozilla var Big Grin

Bende 160 GB'lik bir taşınılabilir hardisk var içinde işletim sisteminden tut her türlü şey var (:

(03-15-2010 11:48 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]Bende alıcam 1TB'lik bütün film + oyun + müzik + ps arşivimi içine atıcam..

maşallah pu pu pu allah nazarlardan saklasın Big Grin
O ne ya Big Grin allahallah du bakalım daha neler gelıcek basımıza Big Grin
Yani gerçekten herkese lazım bu t. harddiskler. Bilgisayarınızda yer kaplayan film,resim,müzik ve benzerlerini aktarın.
bu ancak bizim aklımıza gelir Big Grin
(03-15-2010 11:48 PM)cashboy8 Yazılan: [ -> ]
(03-15-2010 11:46 PM)Adem Çelik Yazılan: [ -> ]
(03-15-2010 11:42 PM)boomleqend Yazılan: [ -> ]ahaha koptum ya Big Grin kim yapmış onu öyle ... 2 gb kral ya içinde warrock,ts ve mozilla var Big Grin

Bende 160 GB'lik bir taşınılabilir hardisk var içinde işletim sisteminden tut her türlü şey var (:

Bende alıcam 1TB'lik bütün film + oyun + müzik + ps arşivimi içine atıcam..

Kaç para onlar?Belki ben de alırım.
Big Grin ben zaten almazdım belli made in china Big Grin
Akıllıca xD Big GrinBig GrinBig Grin
Sahtekârlık sınır tanımıyor.
(03-15-2010 11:39 PM)kaantopal Yazılan: [ -> ]
(03-15-2010 11:27 PM)ByCayLaq Yazılan: [ -> ]aklıma bişe geldi flash belleklere warrock kurup istediğimiz pc de oynayabiliyomuyuz?

Evet

ama Warrocku kurarken seçeneklerde c den (sistemin olduğu ) başka bi yer seçtim mesela d ye kabul etmiyo bunun bi ayarımı var yaparken öyleyse bende alayım hemen bi 8gb lik kurayım warrocku süper olur benim için

SametKARA

Flash Bellek Kullanmıyorum Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler