Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Conturas Event!(Admin Odadan Atıldı xd)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(03-14-2010 10:55 PM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]
(03-14-2010 03:24 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Adam kendi oyununda kendi eventında odadan atılıyor bu saatten sonra türkiye serverını kapasa bile hak veririm..

İnsanı delirtme k2 sana maaş mı bağladı "bizi forumda savun" diye ? Avukatımısın k2 nin? Adam odada hack var onunla ilgilenmiyor gelmiş adamı savunuyosun gelmesse gelmesin bidaha, gm olsada farketmiyor zaten.Saçma salak event yapıyor eline yüzüne bulaştırıp gidiyor.

Zuıahahas dragon yıkıldım.. Oyunu kapatsa hak verirmiş..

Kendi oyununda, odasından atılması tamamen kendi suçları.. Bir oyun bu kadar açık verirse böyle olur !
S.a: arkadaslar Event odasını yakaladım o an g1-admine çok sinirlenmıstım yuzlerce hack var sen onlara bakmıyorsun ve event yapıorsun .... Sinirlendin kick i bastımm 3 snye surmedı oyundan atılması ... . bana tskkur edenlerde oldu sowenlerde... ama ne oldu carımımı banladı hayır... hıc bıse ypmadı suan 60 lwlım ozamnlar daha dusuktummm :!!! Big Grin imza: blacqh3art ....
helal olsn bana iii yaptımm Big Grin attım admini xD... atılmaz diye umuyordum ama atıldı xD... bir ilke imza attımmm :Xhaha :Ha
o atan arkadaşı tebrik ediyorum Big Grin
xd. aynn D:
Ne kadar safsınız! adam gelir event düzenler -böyle bir sorumluluğu olmadığı halde- siz adamı odadan atarsınız. Sanıyormusunuzki adminler görevlerini yerine getirmiyor Bi girin warrock stats a bakın günlük kaçar kişi banlandı ? Çok degil 1 kaç ay önce kaç opk odası aktifti şimdi kaç oda aktif Şunuda söyleyim adminler dört dörtlük iş çıkarsa bile bi kusur bulanlar olucaktır !

Ben kendi adıma utandım adminin atılmasına o atan arkadaşlar bi ban yese acaba tekrar olsa gene atarım diyebiliceklermiydi ?
DOSTSad hahaha Smile
(04-03-2013 11:19 AM)00oXyZo00 Yazılan: [ -> ]DOSTSad hahaha Smile

Forum kullanmayı bilmiyorsanız üyelik almayın. N'olur almayın ya.
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler