(03-14-2010 02:36 PM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ] (03-14-2010 05:19 AM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Blacqh3art odadan atan isim ve y deyen bir kaç insan dediğimiz..
Senin gibide admine sövenler..
Admin bizim serverle ilgilenmemekte gayette haklı hak vermiyordum fakat şimdi veriyorum artık
Adam kendi eventından atıldı ..
llooll buna sadece gülerim Bn opk odaları gelince oyuna bakmayı biliyorlar sewiye ( lewel ) yükselenleri 1 sewiye ye ya da ban atmayı biliyorlar nedeni para kaybetcekler fekat aynı gün içinde o kdar hileci yi ( hacker rı ) banlamıyorlar o kdar şikayet le bildirdiğimiz yüksek sewiyelerde ki hileci lerin resimleri olmasına rağman bi ceza uygulamıyorlar hesabının kapatılması gibi
modorotör ( game master ) ler ayda bi belirli para alıp paralı hile leri ( wip hack leri ) kullananlarada bi çaydırıcı taviz wermeden K2 Şirketin den yaptırımlarda bulunmuyorlar göz yumup '' salla başı al maşı '' politakasını izliyorlar o oyun modorotörüne az bile kanımca
Oyun moderatörüde ilk defa senden duyuyorum ( modorotörü) diyorsun onuda

admin olmasın o

(03-14-2010 12:20 PM)ɟηSηʎ Yazılan: [ -> ]Allahbilir o event saat kaçta idi.
Ben 2:00 gibi hatırlıyorum
(03-14-2010 02:40 PM)qurqann Yazılan: [ -> ]O oylamada y diyenlerin elleri dert görmesin 
Ben atıcaktım ilk önce ama dedim banlanır filan hacklere musama gösterip bizim charı elimizden almasınlar diye yapmadım bir arkadasvardı söledim kickledi sonuç

(03-14-2010 05:19 AM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Blacqh3art odadan atan isim ve y deyen bir kaç insan dediğimiz..
Admin bizim serverle ilgilenmemekte gayette haklı hak vermiyordum fakat şimdi veriyorum artık
bırak bu işleri ya ben kendi odamda görsem atarım

Adam kendi oyununda kendi eventında odadan atılıyor bu saatten sonra türkiye serverını kapasa bile hak veririm..
Bu Bir İlk O Zaman Desenize

(03-14-2010 02:48 PM)bozkartal Yazılan: [ -> ] (03-14-2010 02:40 PM)TekTabanc44 Yazılan: [ -> ] (03-14-2010 02:36 PM)xXFrEeDyXx Yazılan: [ -> ] (03-14-2010 05:19 AM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Blacqh3art odadan atan isim ve y deyen bir kaç insan dediğimiz..
llooll buna sadece gülerim Bn opk odaları gelince oyuna bakmayı biliyorlar sewiye ( lewel ) yükselenleri 1 sewiye ye ya da ban atmayı biliyorlar nedeni para kaybetcekler fekat aynı gün içinde o kdar hileci yi ( hacker rı ) banlamıyorlar o kdar şikayet le bildirdiğimiz yüksek sewiyelerde ki hileci lerin resimleri olmasına rağman bi ceza uygulamıyorlar hesabının kapatılması gibi
modorotör ( game master ) ler ayda bi belirli para alıp paralı hile leri ( wip hack leri ) kullananlarada bi çaydırıcı taviz wermeden K2 Şirketin den yaptırımlarda bulunmuyorlar göz yumup '' salla başı al maşı '' politakasını izliyorlar o oyun modorotörüne az bile kanımca
Oyun moderatörüde ilk defa senden duyuyorum ( modorotörü) diyorsun onuda
admin olmasın o 
Onlar da bi' nevi moderatör. 
modorotör ne ya moderetör olcak yanlış yazmışım uyku sersemi

xD
Game Master rın açılı mı = Game Master dır
Türkçe si
Oyun Yöneticisi anlamına gelmektedir
Yeni konu nasıl açacam yha kafayı yıcem

(03-14-2010 03:24 PM)dr4g0npw3r Yazılan: [ -> ]Adam kendi oyununda kendi eventında odadan atılıyor bu saatten sonra türkiye serverını kapasa bile hak veririm..
İnsanı delirtme k2 sana maaş mı bağladı "bizi forumda savun" diye ? Avukatımısın k2 nin? Adam odada hack var onunla ilgilenmiyor gelmiş adamı savunuyosun gelmesse gelmesin bidaha, gm olsada farketmiyor zaten.Saçma salak event yapıyor eline yüzüne bulaştırıp gidiyor.