03-14-2010, 07:28 AM
Sayfalar: 1 2
03-14-2010, 10:03 AM
03-14-2010, 10:05 AM
(03-14-2010 07:28 AM)kaantopal Yazılan: [ -> ]Harun Abi, değerli forum üyelerinden birisin.
Bu konudan dolayı seni kaybetmek istemeyiz...
Saygılar
03-14-2010, 12:43 PM
Hayatta başarılar uğurlar olsun
ama kararın bir tuhaf geldi bana
ama kararın bir tuhaf geldi bana
03-14-2010, 12:49 PM
kara saçma ama sen bilirsin.
03-14-2010, 03:37 PM
Kendine iyi bak hayatta başarılar...
03-27-2010, 04:34 AM
(03-14-2010 12:47 AM)vidanjor Yazılan: [ -> ]Konuyu incelediğimde herhangi haksızlık olduğunu göremedim ancak karar sizin kararınızdır, saygı duyuyorum. Uğurlar olsun..
Böylesine büyük bir forum sitesine 'Admin' olmuş bir insanın okuduğunu daha iyi anlayabilmesi beklenir.
Ne yazık ki küfürleri ve haksız ithamları göremeyecek kadar 'detayları inceleme' gereği hissetmeden yorum yapmışsınız.
War Rock oyununu 3 yıldır aynı azim ve kararlılıkla oynuyorum.Emeğe kast eden hiçbir harekete en ufak bir tolerans göstermedim ve gösterenlerin de karşısında oldum.Oyun yöneticilerinin ihmalini hiçbir zaman geçerli bir gerekçe olarak sunmadım ve sunmamda!
Arşivimde 3 yıllık bilgi ve belgeler mevcut; 11320 adet ss mevcut.K2Pixel görevi başındayken her türlü yardımı ve desteği verdi ve kendisine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Küfür ve hakaretin banlanma sebebi olmadığı ve OPK odalarına girenlerin 'kişisel tercihi' saptamaları yapıldığı günden itibaren oyun 'sahipsiz 'kaldı!
Duyarlı ve sorumlu oyuncuların vicdanına emenet edilen oyun, küfür ve hakarete tolerans gösterildiği, opk hack yapan ve odalara girenlere 'kişisel tercih ve karışamayız' diye düşünenlerin bulunduğu acımasız bir areneya dönüşmüştür.
Oysa ki OPK odalarına girenler dolaylıda olsa 'hack anlayışına' destek vererek haksızca level kasmakta ve emeğe tecavüz etmektedirler.Bu ağır tablo karşısında 'suskun' kalmayı tercih edenler sayıca fazladır!
Yüreğinde ki cesareti kaybeden zihniyet, War Rock oyununda levele dayalı rekabet sistemini 'kendilerince' anlamsız bulmakta ve zedelenmesine müsamaha göstermektedirler.Bilerek ve isteyerek opk odalarına dahil olanlar, kendilerini uyaran duyarlı oyunculara küfür ve hakaret etmekte, forum sitelerine dahil olarak rahatlıkla faaliyette bulunabilmektedir.
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" misali büyük bir pişkinlikle forum sitesine dahil olan "Oyunu sabote eden 'sözde'oyuncular " konu açabilmekte ve yorum yapabilme özgürlüğünü elde edebilmektedirler.
Bunlar yaşanırken, forum sitelerine 'Admin' olmuş bazı oyuncular, adaleti incitecek tavır ve davranışlar sergilemektedir.
Yıllardır acısını yaşadığımız 'hack' yapılanmasını bilerek ve isteyerek kendi menfaatleri için kullanan oyuncuların faaliyetleri 'kendi kişisel tercihi' olarak lanse edilmekte, yardım ve yataklık yapanlar itibar görmekte, bu konuları gündeme taşıyanlara ise 'maskara' gözüyle bakılmaktadır.
Adaleti tamamen zedeleyen bu zihniyet, War Rock oyununu yüreğiyle oynayan güzide oyunculara vurulabilecek en büyük darbedir.Doğru ile yanlış, haklı ile haksız, sevgi ile şiddet, saygı ile nefret hiçbir zaman aynı değildir!
Oyun yöneticileri yeterince ilgilenmedikleri için yaşanan olayları iyi değerlendirebilmek gerekir.Forum sitelerinin amacı, oyuncuları War Rock oyununa en iyi şekilde hazırlayabilmek ve paylaşımları sergileyebilmektir.Niteliksiz çoğunluğa sahip olmak demek değildir.Haksızlığa prim vermek değildir.Yanlış yapanı hoş görmek yada teşvik etmek değildir.
Tahmin edilemeyen yada hiç düşünülmeyen gerçek; Sanal platformlarda yanlış yapan insanların cesaretlendirilmesinin gerçek hayatada yansıyacak olmasıdır!Sanal platformlara robotlar dahil olmuyor!
Lütfen daha fazla duyarlı olalım ve sorumlu davranalım.İnsani değerlere sahip çıkmak namus borcumuzdur.
Saygılarımla.
Sayfalar: 1 2