http://warrocktr.com/forum/Konu-1reyakuza-Clan-lideri
"Yavuz hırsız ev sahibini bastırır" sözü ne yazık ki tecelli etti.
Uzun süre boyunca düşüncelerime destek veren bir avuç duyarlı forum üyesi "Cesur yürekli yiğitlere" sonsuz saygılarımı sunuyorum.Her zaman var olun.
Adalet anlayışının zedelendiğini ve bir daha onarılamayacağını görmekteyim.
WarrockTR forum sitesinden tamamen ayrılıyorum.
Allah'a emanet olun arkadaşlar.
Hayatında başarılar

(03-14-2010 12:38 AM)Mechaasker Yazılan: [ -> ]Hayatında başarılar 

Konuyu incelediğimde herhangi haksızlık olduğunu göremedim ancak karar sizin kararınızdır, saygı duyuyorum. Uğurlar olsun..
harun abi bu konuyla ne alakası var forumdan ayrılmanın onu anlamış değilim
(03-14-2010 01:06 AM)Soner Ağdaş Yazılan: [ -> ]harun abi bu konuyla ne alakası var forumdan ayrılmanın onu anlamış değilim
Konuyu inceleyip, anladığım kadarıyla 1reyakuza opk odalarında level kastığını ve bu forumda hala banlanmadığı... burdaki haksızlığa tahammül edemiyerek forumdan ayrılma kararı almış sanırım.. Böyle anladım ben

En iyisi öyle yapmak millet oto readyle afk kalıyorsa odalarda sende gireceksin ready demenden afk kalacaksın
nasılsa masterda afk beklesinler.
Ani karar sanki...
Biraz daha düşünsen daha iyi olabilirdi Harun abi. Genede senin bileceğin iş...
Çoğu zaman bizi bilgilendirdin, çoğu zaman haksızlığı önledin, bazı zamanlarda hakkınla konuştun ve hakkımızla konuşturdun, kısacası değerin büyük.
Forumun senin gibi olgun insanlara ihtiyacı var, bunu herkes biliyor. Unutma. =)
Hayatında başarılar dilerim.
Kendine iyi bak abi. Bizleri unutma...
Sorması ayıp ama bu "rayligh" GM mi?