Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: DiziMag Giremiyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
2 Gündür dizimag giremiyorum kafayı yiycem . Arkadaşlar giren varsa en illegal noktasına kadar yardımcı olabilirmi ?
Mahkeme kararından sonra dizimag1.com'a geçildi ama sanırım daha büyük bir problem var. Sunucu problem yaşıyorlarmış diye okudum facebook sayfasında ki yorumlardan. Düzelene kadar beklemekten başka çaremiz yok Smile Dizisiz 3. günüm.. birikti hepsi Tongue
Kapatıldı site Dizimag1 veya Dizimag2 diye geçici site açmışlar ama oda bi kapanıyo bi açılıyor belli olmuyor zaten çok aktif bir siteydi yarın bugün kapatıcakları belliydi.. Korsanı engellemek için devletin bir kaç projesi var Fransız usulü vs falan diye bakalım ne olacak hep beraber görücez.
yabancıdiziizle.com da gitmiş gidecek sonuna 1 koyup çözmüşler bi süreliğine. dizi port dan sonra diğer siteler de uçuyor inceden. acaba wtr adı altında biz mi girişsek dizi işine. devlet suyunu çıkardı iyice.
(12-11-2013 09:15 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]yabancıdiziizle.com da gitmiş gidecek sonuna 1 koyup çözmüşler bi süreliğine. dizi port dan sonra diğer siteler de uçuyor inceden. acaba wtr adı altında biz mi girişsek dizi işine. devlet suyunu çıkardı iyice.

SuperNatural 5. Sezona kadar Uploadda yardımcı olabilirim ^^
Adana 1. Sulh Mahkemesi tarafından kapatıldı. Saçma.
http://www.dizimag1.com oldu yeni adresi
Türkiye'de yaşayınca tabi haliyle bi takım sorunlar yaşayabiliyorsunuz Big GrinBig Grin
(12-11-2013 09:22 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]
(12-11-2013 09:15 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]yabancıdiziizle.com da gitmiş gidecek sonuna 1 koyup çözmüşler bi süreliğine. dizi port dan sonra diğer siteler de uçuyor inceden. acaba wtr adı altında biz mi girişsek dizi işine. devlet suyunu çıkardı iyice.

SuperNatural 5. Sezona kadar Uploadda yardımcı olabilirim ^^

O işe girsem sadece kendi izlediğim dizileri yayınlarım nihahahahahah
Yazık oldu animeler gitti Sad(
(12-12-2013 01:29 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]http://www.dizimag1.com oldu yeni adresi
Türkiye'de yaşayınca tabi haliyle bi takım sorunlar yaşayabiliyorsunuz Big GrinBig Grin

Ordanda girmiyor . Şuan sen oradan girebiliyormusun . HOTSpot Shiled kullanarak girebilirmiyiz acaba siteye bende sitenin hostunda sorun var o yüzden açmıyor zannediyordum . Site şuan çalışıyormu ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler