hyr giremeziniz Dizimag'dan çok fazla film izliiyordum ama adamlar başka site açar diye düşünüyürom inşallah yazaa kadar açılırda benm dizinin 2.sezounu izlerim
Size bir dizi öneriyorum Under The Dome belki izleyeniniz vardır çok güzel bir dizi
(12-12-2013 06:04 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]sen alışmışsın herkee laf sokmaya mk evladı acıktınmı dediğim sözdeki anlam 31 çekmeye mi acıktın git cekte gel dedim puhaha 
Ergen arkadaşımız ettiği küfür ile benden 1 aylık tatil kazanıyor. İyi eğlenceler.
Konudaki Mesajlar düzenleniyor... Seviyeyi yükseltin beyler olmuyor böyle...
Edit Pegasus ergeni özelden yönetime ve üyelere küfür etmeyi sürdürdüğünden ban süresi sınırsıza çeklidi. yeni üyelik alma durumundada yine sınırsız banlanacaktır. Bir ergenden daha kurtulmuş olmanın mutluluğu var...
(12-12-2013 06:12 PM)SinanYksl Yazılan: [ -> ] (12-12-2013 06:04 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]sen alışmışsın herkee laf sokmaya mk evladı acıktınmı dediğim sözdeki anlam 31 çekmeye mi acıktın git cekte gel dedim puhaha 
Ergen arkadaşımız ettiği küfür ile benden 1 aylık tatil kazanıyor. İyi eğlenceler.
Konudaki Mesajlar düzenleniyor... Seviyeyi yükseltin beyler olmuyor böyle...
Edit Pegasus ergeni özelden yönetime ve üyelere küfür etmeyi sürdürdüğünden ban süresi sınırsıza çeklidi. yeni üyelik alma durumundada yine sınırsız banlanacaktır. Bir ergenden daha kurtulmuş olmanın mutluluğu var...
Haneme 4 mü oldu şimdi bunla?
(12-13-2013 04:32 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Dizi-mag bir daha açılmamak üzere kapanmış sanırım. En azından konuyu okuyunca o sonuca varıyor insan. Sitenin günlük geliri ve piyasa değeri ise dudak uçurtan cinsten. Bu kadar olacağını tahmin etmezdim.
http://www.teknolojioku.com/haber/dizima...15536.html
günde 7bin dolar he, biz boşuna okuyoruz arkadaş.
Sonunda olacağı buydu ama suç Türk tv kanallarında 2.30 saatlik saçma sapan dizileri koyuyorlar izlememizi bekliyorlar inşallah yeniden açılır paralı üyelik falan alıp işi resmiyete dökseler ona da razıyım ama tekrar açılmalı.

seksenler doksanlar koyacağına yap bi the walking dead'ın türkçe versiyonunu dicem de bokunu çıkaracaklar. neyse boşverin beyler