Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: film dizi anime öneri
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
evet beyler tavsiye edebileceğiniz dizi, film, animeler varsa söylermisiniz. (dizi: supernatural,fringe tarzı olabilir.. film: sürükleyici olsun yeter.. anime: bleach, death note, avatar tarzı olabilir aksiyon bol sıkmayan...) izlemediğim pek bir şey kalmadı galiba ama izlemediklerimi bulmama yardımcı olursanız sevinirim Smile

İzlemek veya izlemeyi düşünenlere önerilerim şunlar olabilir
Dizi: Fringe-supernatural-spartacus-hannibal
Anime: bleach- death note-avatar(şuanda legend of korra olarak devam etmekte)
Film: after earth, korku seansı(son zamanlardaki idare edecek seviyedeki korku filmi bana göre klasik konulu ama sıkmıyor en azından Smile )
Çok sıradan olacak ama, kurgudan falan hoşlanıyorsan doctor who bitirmek ilk hedefin olsun, başka bir şey izleme o bitene kadar.
(09-30-2013 08:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Çok sıradan olacak ama, kurgudan falan hoşlanıyorsan doctor who bitirmek ilk hedefin olsun, başka bir şey izleme o bitene kadar.

uzun zamandır adını duyuyorum fakat başlamak nasip olmadı Smile deneyeceğim eyv
Tam yerine geldin desene Smile

- Prince of Persia: The Sands of Time
- The Great Gatsby
- Seven Pounds
- The Pianist
- Good Will Hunting
- Jack Reacher
- The Help
- Gangster Squad

Dizi olarak ta ;

- Game Of Thrones
- White Collar
- Sherlock

Bu kadarı yeterlidir umarım..
Skins +18 gençlik dizisidir belki aradığın konudan biraz farklı ama baya güzel bir dizi sürükleyici izleyebilirsin. Misfits'de özel güçleri olan 5-6 gencin halini anlatıyor
teşekkür ettim beyler,hepsine tek tek bakacağım Smile önerileri olan varsa yazabilir kesin izlemelisin dediğiniz türler beyfendi
prison break ve breaking bad'e de bakabilirsin
(09-30-2013 08:32 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Çok sıradan olacak ama, kurgudan falan hoşlanıyorsan doctor who bitirmek ilk hedefin olsun, başka bir şey izleme o bitene kadar.

Bu derecede rezalet bir diziyi izleme. Biraz kült dizilere kaç. Örneğin, Banshee yahut Rubicon önerebilirim sana. Bunların içine Mad Men'i de katabilirsin tabii ki.
(09-30-2013 08:45 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Skins +18 gençlik dizisidir belki aradığın konudan biraz farklı ama baya güzel bir dizi sürükleyici izleyebilirsin. Misfits'de özel güçleri olan 5-6 gencin halini anlatıyor

Skins efsane bir dizidir.
Blue Mountain State izlemelisin
Geçenlerde "Camp" adlı bir dizi denk geldi izledim ve 3 günde 1 sezonu bitirdim. 2. sezon onayını almış ancak gelecek yaza sanırım. Zaman geçirmek için bakabilirsin. Gayet eğlenceli bir dizi Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler