Film olarak Yeşil Yol,Forrest Gump,Benjamin Buttonun Tuhaf Hikayesi,İlk Yenilmez Kaptan Amerika,Avengers şu an aklıma gelenler bunlar
Dizi olarak ise Vikings,Teen Wolf,Da Vinci's Demons,Under The Dome yeni başlayanlardan Sleppy Hollow,Atlantis,Agents of S.H.I.E.L.D hepsi günü gününe takip ediceğin diziler.
eyv beyler izlemediklerime tek tek bakacağım

Fringe Olabilir Dizi, Ama Çok Güzel Bence.
Fark ettimde kimse Lost u önermemiş ben şuanda onu izliyorum 1.sezon 19.bölümdeyim ve mükemmel bir dizi türkçe dublaj olarak izleme seceneğide var haberin olsun ondan sonrada başka bir diziye geçicem artık ne bulursam ama canım sıkılrsa tekrar izlerim Lost u o kadar güzel bir dizi.
The Walking Dead belki konusu ters düşebilir ama serisi çok sarıcı ve adeta bağlanıyorsun

(10-01-2013 11:01 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]Fark ettimde kimse Lost u önermemiş ben şuanda onu izliyorum 1.sezon 19.bölümdeyim ve mükemmel bir dizi türkçe dublaj olarak izleme seceneğide var haberin olsun ondan sonrada başka bir diziye geçicem artık ne bulursam ama canım sıkılrsa tekrar izlerim Lost u o kadar güzel bir dizi.
Bence zamanın varken bırak o diziyi 6 sezon izledikten sonra karşılaşacağın final bölümü resmen izleyicilere hakaret

ben seviyorum o diziyi önemli olan bu

fringe zaten o tip dizilerde rakipsiz diyebilirim.. lost u ilk bir kaç sezonu izlemiştim sonradan saçmaladı bıraktım. walkin dead ise en son yaşlı adamın çiftliğine girmişlerdi oradan sonra sarmadı bıraktım

anime çizgi dizileri güzel