Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kulaklik önerin acill!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Bana 50tlyi gecmeyecek kulakkik lazim mikrofonlu olsun acil
Emredersin paşam..
Salakmısın yavrum sen.Böyle konumu alır.SkyPal al bi b*ka benzemiyor.
(09-18-2013 09:23 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Salakmısın yavrum sen.Böyle konumu alır.SkyPal al bi b*ka benzemiyor.

Koç sen bi' terbiyeli ol bakıyım. Pek bi' açılıp saçıldın hocalarına söylettirme Smile
Tüm hocalar güleryüzlü sempatik hoşgörülü çıktı ya la.Minecraft oynayan hocamız var.Minecraft lo,daha tanjantı yok bunun Big Grin
teknosa veya başka bi yere git en ucuzundan al ne kasıyon
(09-18-2013 09:23 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Salakmısın yavrum sen.Böyle konumu alır.SkyPal al bi b*ka benzemiyor.

Şimdiye kadar açtığın konulara bak geç bir köşeye arkanı dön utan.

(09-18-2013 08:18 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Direk konuya giriyorum :

Kanalıma yeniden başlıyorum tüm videolarımı sildim şuanda 2 videom var yüklemeye devam ediyorum.İş ortaklığı yaparak ilerde paypaldan para kazanmaya çalışacağım ama şöyle bir durum var,Doğum tarihi 18 için 1994 yazdım.Ama iş ortaklığında para kazanmaya başlarsam sorun oluştururmu ? Yok 18 sandık falan filan davalar falan uğraşırmıyız Big Grin

Başka sözüm de yok.
Ben ''iş ortaklıı yapacam acaba sorun olurmu yardım edin acil bak tıklıyıcam onaylıyom onaylamak üzereyim hadi cevap çabuk çabukkk !!! '' diye konu açmıyorum süperzeka.
(09-18-2013 10:23 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Ben ''iş ortaklıı yapacam acaba sorun olurmu yardım edin acil bak tıklıyıcam onaylıyom onaylamak üzereyim hadi cevap çabuk çabukkk !!! '' diye konu açmıyorum süperzeka.
Sen ilk akilli konus oyle laf yetistir Smile
(09-18-2013 10:23 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Ben ''iş ortaklıı yapacam acaba sorun olurmu yardım edin acil bak tıklıyıcam onaylıyom onaylamak üzereyim hadi cevap çabuk çabukkk !!! '' diye konu açmıyorum süperzeka.
Sen ilk akilli konus oyle laf yetistir Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler