Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: kulaklik önerin acill!!
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Cydra youtube den paypalla para kazanmayi Turkiyede yasiyosan unut cunku Turkiyeye partnerlik getirmedi YouTube insallahda getirmez yoksa senin gibi herkez kucuk yasta para kazancam diye atilir 18 yasini gecmemissin daha sen hesap acsan ne acmasan ne copyrightsiz muzik koyarsin kanalini silerler Wink Ve birazda terbiyeli ol...
Forum kültüründen yoksun yeni nesil. biri foruma gelir 1 dakikada 10 konu açar, ötekinin başlığında hayır yok, bir tanesi gelmiş 14 yaşında youtube'dan para kazanacağını sanıp konu açmış bir haldeyken başkasına laf ediyor. Vay arkadaş
paran varsa yamaha al derim ben eger ona para vermem dersen logitech alabilirsin.
(09-19-2013 08:58 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]paran varsa yamaha al derim ben eger ona para vermem dersen logitech alabilirsin.

konuda 50 tl diyor zaten?
(09-19-2013 09:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(09-19-2013 08:58 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]paran varsa yamaha al derim ben eger ona para vermem dersen logitech alabilirsin.

herşeye laf yetiştirmek zorunda deilsin bence okumamış olbilirim zaten okumadım yalan yok.
(09-19-2013 09:47 PM)Pegasus. Yazılan: [ -> ]
(09-19-2013 09:10 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]

herşeye laf yetiştirmek zorunda deilsin bence okumamış olbilirim zaten okumadım yalan yok.

okumadan niye cevap yazıyorsun?
(09-20-2013 01:32 PM)l3ySekmen07 Yazılan: [ -> ]
(09-19-2013 03:58 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Cydra youtube den paypalla para kazanmayi Turkiyede yasiyosan unut cunku Turkiyeye partnerlik getirmedi YouTube insallahda getirmez yoksa senin gibi herkez kucuk yasta para kazancam diye atilir 18 yasini gecmemissin daha sen hesap acsan ne acmasan ne copyrightsiz muzik koyarsin kanalini silerler Wink Ve birazda terbiyeli ol...
bak ama yeter ha kardesim terbiyeiyim ama bi dinle suana kadar actıgım konu yazıyorum bütün her laf atıyor mesala emredrsin falan deniyor ne zaman konu açsam bu deniyor naptım bewn sana terbiyesiz diyosun yter artık ben cocuk deyilim beni azarlayamassınız bu nasıl bir siteyse başkası konu açıyo saygılı oluyorsunuz ben açınca mı terbiyesiz oluyorum baskası mause öneriın diyor adm akıllı cvp yazıyorsunuz bana gelince terbiyesiz oluyorum ne demek para kazanıyon para kaznıcan die daha adını bılmedigim şeyi anlatıyorsunuz bırdaha konu acarsam ne oluyum yeter artık yeter lafa bak adamın twerbiyeli ol ilk önce sen terbiyeli ol baskada sözüm yok konu kilit

işte bu yüzden dalga geçiyoruz seninle, adam "CYDRA" nickli kullanıcıya demiş, sen üstüne alınıp artistlik yapıp gaza gelip savunmaya geçiyorsun. Bir aksiyonu gerçekleştirmeden önce hakkında bir düşün, "ben kimim, kafam mı güzel, ne içirdiler bana" diye bir sor kendine
''yter artık ben cocuk deyilim beni azarlayamassınız'' evdekilere söylemeden önce burda mı antrenman yapıyorsun ?
(09-20-2013 04:13 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]''yter artık ben cocuk deyilim beni azarlayamassınız'' evdekilere söylemeden önce burda mı antrenman yapıyorsun ?

Big Grin Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler