Olm ne çok kasmışsınız la okuldan okula değişir tabii de gayet rahattır lisenin ortamı. Sigara içen tiplerden uzak durcaksın diye bişey yok önyargılı yaklaşma insanlara, sen içmeyeceksin o kadar. Bi de derslere sarıl falan gördüm içten söylüyorum harbi çok gereksiz. 11. sınıfın 2. yarısından başlasan gayet yeterli. Bizim 7-8 kişilik bi tayfa vardı her sene 19.5 gün özürsüz yapıyoduk grup halinde direkt söyleyim kaçıyoduk yani. Kısacası takıl abi lisede bizim gruptan herkes çok iyi yerlere gitti emin ol yani senin geleceğin lisenin son 1.5 senesi ve üniversiteye bakar gerisi faso fiso
Şu an lise 4 teyim yok öyle komik çocuklardan olma felan yok ağır ol yok bilmem ne yok öyle bişi.Ben okulda hep komik takılırım bu insanlarla iyi geçinmeni sağlar bir arkadaşının birşey olduğunu anlarsın gidersin dertleşirsin ciddi olarak kız veya erkek yoksa öyle ağır takılmana hiç gerek yok.Sigara kullananlardan uzak dur gibi şeyler yazılmış hiç alakası yok ön yargıyla sakın yaklaşma etrafımdaki herkes sigara içiyo bir taneside gelip sende bi tane al demedi içmeyen içmez.Lise çağı okul dönemlerinin en güzel dönemidir sakın şimdiden kendini derse felan gömme ama tabi ki 3.5 sene boyunca yan gelip yatıcan anlamına gelmiyo ygs mantık lys bilgi sınavıdır 9 ve 10.sınıf sorularını temeli iyi olan biri çok rahat çözer sende günde 1 sayfa test bile çözsen yeter 11.sınıfın ilk veya 2. döneminde düzene girmen lazım kendini o dönemlerde sıkı çalışmaya sokman gerekiyo sınav sistemi sağolsun güzelim bir nesil bu sınav sistemi yüzünden harcanıyo öğretmenler dicek işte ben son sene asosyalin teki oldum felan filan hiç takma bile.
Bazı Beyni eksik hocalarla sakın zıt gitme ben gide gide 2 sene caktımıstım
(09-14-2013 12:54 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (09-14-2013 12:29 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İlerde ben hayattan hiç zevk alamamışım gibi cümleler kurmamak için hayatı dolu dolu yaşa. Sigara kullanma zaten son sene bol bol içeceksin. Alkolü abartma keyif alacak kadar iç. Daha fazlası ve her türlü sorun için ö.m gel 
La olüm sen bu çocuğa bir şey söyleme. Görüyoruz ortamını 
Sorma be hacı sorma alkolik oldum çıktım.
Sana tek tavsiyem nolur ama kurban olayim üniversiteye hazirlik sureci icerisinde bi kiza bulasma
Komik çocuk olma falan diyolar dinleme. Bak ben lise 4'ü başka yerde okudum son senem olmasına rağmen çok çabuk alıştım . Komik biriyimdir, ben bişey anlatmaya başladımmı etrafımda birikir biizm sınıftaki kızlar.(Eksik olmasınlar burdan hepsine selam söylüyorum ) . Okula bu sene gittim ama herkes tanır beni okulda turnuvalarda bizim takımın gollerinin hepsini ben attım ilk maç daha ve son gol attığımda biizm kızları gösterdim.Hepsi sahaya indi bana sarıldı.Akşam eve gittim facebookta 43 arkadaşlık isteği 39 tanesi kız twitterda 55 takipçi

İlk gün atılma her şeye çok sululuk yapma ama komik biriysen bunu avantaja çevirebilirsin,kız yönünden değil her yönden. Öğretmenler aileme derste başka öğrenci konuşsa kızarım ama Akif konuşunca insan bişey diyemiyor deyip teşekkür etmiş.Babam geldi sen hocalara para mı verdin lan hepsi seni övüyor dedi

kimseyi ezik görme ilk önce dostum ve ilk okulda 7 zayıfla sınıf geçenle ilk okulda full takdir almış biri aynı yerde başlar ilk okulda birinciydim lise ikide kaldım yani sürekli günü gününe çalışmazsan anadolu lisesinde başarı zor uzun duracağın okulda kantincilerle aranı iyi tut çalış kızlara çok yüz verip g.tünü kaldırma erkeklerle de aranı iyi tut hocalara yavşa çünkü kim ne derse desin okul kapısından çıktı mı arkadaşlık bitiyor çok klasik ama yarın baktığında son sınıftasın ve ygs için 9.sınıf konularını çalışıyorsun tamamen geleceği düşünerek yaşa lisede saygılar allah yardımcın olsun

Komşunun çocuğu fen lisesi tutturmuş

Şaka bi yana yeni öğretim yılında yada yeni okulunda diyelim Allah yardımcın olsun bol başarılar

Yarın okuldan gelince neler olduğunu anlat meraklanmaya başladım