Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Lise 1 hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
1.80 Boy'un varmış iyi benimde öyleydi Lise 1'de saçlarım uzundu benim fakat saçların orta uzunlukta olsun ne uzun ne kısa , kısacası hocaların bir şey demeyeceği boyutta olsun ama yataktan kalktığın gibi gitme okula sakın kravatını sakın unutma bazı hocalar takıntılıdır o konulara üstüne başına temiz ol kız peşine düşeceksen argo kelimeler konuşma 1.80 boyun varmış dik dur kendine güvenin olsun konuşurken ağzından salyaların çıkmasın. Kızların yanında yok fernandes , selçuktan yok sizi 6-0 yendik muhabbetlerine girme. Samimi ol herkese karşı ve sakı kendini küçük düşürme.. Soru vs soracaksan ö.m. atabilirsin. Smile
Her Gününü son gününmüş gibi yaşa Smile
gençlik yılları adama herşeyi yaptırır aman sakın buna aldan ma bi kız la ugrasıp gıtme okumana bak 4 elle derslerıne sarıl iyi bir üniversite ye git gerisi yalan
İlerde ben hayattan hiç zevk alamamışım gibi cümleler kurmamak için hayatı dolu dolu yaşa. Sigara kullanma zaten son sene bol bol içeceksin. Alkolü abartma keyif alacak kadar iç. Daha fazlası ve her türlü sorun için ö.m gel Smile
Herkes deneyimlerini yazmış eksik olmayın.En etkilisi Can Doğan'ın ki oldu Smile

Bir kere dediğim gibi Anadolu lisesi.Zaten kızlarla pek ilişkim yoktur öyle ortam kuralım gezelim falan bana gelmez.Sigara öldürseler başlamam,ilerde bir iki bira tek tük Smile

1.80 boya çok önem vermişsiçniz Smile Birde tüm liselere başlayanlardan farkım önce 1-2 hafta bir lisede başlayıp sonra belki başka liseye nakil olacağım,daha yakın bir liseye.

Korkum,yeni liseye geçersem gittiğimde herkesin bana canavar gibi bakması.Gerçekten ilk lise yılı travmaya müsait.
(09-14-2013 12:29 PM)M.K Yazılan: [ -> ]İlerde ben hayattan hiç zevk alamamışım gibi cümleler kurmamak için hayatı dolu dolu yaşa. Sigara kullanma zaten son sene bol bol içeceksin. Alkolü abartma keyif alacak kadar iç. Daha fazlası ve her türlü sorun için ö.m gel Smile

La olüm sen bu çocuğa bir şey söyleme. Görüyoruz ortamını Big Grin
(09-14-2013 10:18 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Tek önerim şudur hemen biriyle arkadaş olma. İlk güünlerde milleti analiz et. Kim daha iyi kim kötü kimde para var ( Big Grin ) açtığın konulara göre babadan zengin olduğun belli. İlk aylarda çevreni oluşturmadan bunu kimseye gösterme. Seni keriz yerine sokacak kişiler mutlaka olur etrafında.

Diyeceğim odur ki ilk günden kimseyle yüz göz olma. Muhabbet et tabiki hatta bu muhabbetlerden o kişi hakkında çıkarımlarda bulun ama sakın yüz göz olma.

Babadan zengin falan değilim,keşke öyle olsam.Parayla ilgili birtek kasa ve ps3 konusu açtım.2400+1000 = 3400/12 = Ayda 283 küsür eder.

Babam zaten ailemizde sayılmaz şuanda resmi olarak bir durum olmasada ayrı evde yaşıyor.Ve annem ise benim yanımda değil yalnızca haftasonları 2-3 saat adam gibi görebiliyorum oda İstanbul'da çalıştığı için.20 küsür yıldır aynı firmada çalıştığı için mevkisinde yükseldi maaşı iyi şuanda yalnızca.İyi dediysem 10.000 falan değil 4-5 küsür.Bu yüzden lütfen insanlara ön yargılı yaklaşmayınız Smile
(09-14-2013 10:12 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(09-14-2013 02:57 AM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Ben lise hayatımda 1 yada 2 kere anca ders çalışmış birisiydim.Ama karnemde 1 olmazdı.2 tek tük olurdu.Genelde teşekkürü ıskalayan birisiydim.Ders çalışmıyordum çünkü lanet olası warrock vardı.Lise hayatımda okuldan çok warrock a önem verdim.Sınıfları bi şekilde geçiyor warrock a yükleniyordum.Buraya kadar herşey güzeldi.Lise 1-2-3 ve son olarak lise 4 derken okul bitmişti ama üniversite sınavından çok düşük almıştım.Işte o zaman derse değilde warrock a ayırdığım günler benim için hep pişmanlık hikayeleri olmuştu.Bu sene dershaneye gidip bir daha pişman olmamak için gerçekten çalıştım.Ve şunu öğrendim.Ben lisede iken sıfırmışım.Bu sene çözdüğüm sorulara bakıyorum gayet kolay olan sorulara.Lisedeyken hakkında en ufak bi bilgim olmayan sorulara.Oyuna harcadığım zamanı bi kitap okuyarak geçirebilirdim.Ama artık geç.Eğer sende benim pişman olmak istemiyorsan çalış.Ama sırf derslerini yüksek tutmak için değil birşey öğrenmek için çalış.Niye bunları yazdım ? Bilmiyorum.Ama umarım ders çıkartırsın.

lsyanını döktürmüşsün Big Grin

Çok kıyıda köşede durma yeterli bence.

Aynen Ali başkan Smile
hedefin yüksekse hafta içi bilgisayardan uzak duracaksın,etrafında sigara içne çok kişi olacak onlara uymayacaksın,kızlarada şirin olacağım diye her türlü şeyi yapmayacaksın bunlar en önemlisi birde arkadaş grubunu biraz sonra belirle hemen ilk hafta çok kaynaşmamak lazım.
koy çantaya yastıgı git okula o kadar heycanlı degıl yani Big Grin
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler