Ben babamın kahvesinde çalışıyorum suanda,kahvenin önü yol bir sürü araba insan felan geciyor bir sürüde güzel kız
Ama hiçbirini tanımıyorum.
Onlarda beni tabiki
Biri ile tanışmak istiyorum her gün kahveye giderken güzel giyiniyorum şık olayım diye
Siz olsanız nasıl tanışırdınız ama kızların çoğu grup olarak geziyor ve içlerinden bir tanesini çok beğendim
Nasıl tanışabilirim sizce ?
seviyorsan git konuş bence
Bence
ilk adim olarak tanismak istedigin kizi birazcik gozlemle hatta konusmasina kulak misafiri olabiliyosan birazcik dinle gozlemledigin ve dinledigin kadariyla kiz hakkinda az bucuk bilgiye sahip olabilir ve gordugunde hosuna gidebilecek bir kiyafet giyebilirsin tabikide hic bi zaman uc noktalalar olmamak sartiyla sade ve sik.. kendi gozlemlerime dayanarak soyluyorum erkegin genelde kaybettigi nokta yakinlasicam diye cok yumusamasi ve civimasidir ama bir bayanin bir erkekten her zaman aradigi sey hosgorulu olmasi. Eger ilk geldiginde birazcik ayri muammele yaparsan itici gozukursun ama surekli gelip giden bir kizsa zaman icerisinde hafiften belli edersin kendini.. ee bosuna dememisler acele ise seytan karisir diye kardesim

zaten sonrasina ben soyle yap boyle yap desemde olmaz ondan sonrasinda ipler senin elinde ins tanima firsati bulursun ve hersey gonlunce olur

Çıkar masaya vur bence
Kahveleri tabii.
İlk başta tanışsam bana yeticek zaten birde kız sürekli gelmiyor ara sıra geciyor kahvenin önünden arkadaşlarıyla
nasıl konu açıcam onunla muhabbet edebilmek icin onu öğretin

tabiki nasıl tanışıcam onuda öğretin

(09-11-2013 11:48 PM)Bugra3636 Yazılan: [ -> ]Bence
ilk adim olarak tanismak istedigin kizi birazcik gozlemle hatta konusmasina kulak misafiri olabiliyosan birazcik dinle gozlemledigin ve dinledigin kadariyla kiz hakkinda az bucuk bilgiye sahip olabilir ve gordugunde hosuna gidebilecek bir kiyafet giyebilirsin tabikide hic bi zaman uc noktalalar olmamak sartiyla sade ve sik.. kendi gozlemlerime dayanarak soyluyorum erkegin genelde kaybettigi nokta yakinlasicam diye cok yumusamasi ve civimasidir ama bir bayanin bir erkekten her zaman aradigi sey hosgorulu olmasi. Eger ilk geldiginde birazcik ayri muammele yaparsan itici gozukursun ama surekli gelip giden bir kizsa zaman icerisinde hafiften belli edersin kendini.. ee bosuna dememisler acele ise seytan karisir diye kardesim
zaten sonrasina ben soyle yap boyle yap desemde olmaz ondan sonrasinda ipler senin elinde ins tanima firsati bulursun ve hersey gonlunce olur 
birde sadece ve şık giyin demişsin
acık mavi kot pantolon,beyaz ayakkabı ve tişört giyinip çıkıyorum bu aralar işe girme ihtimalim var girersem
ayakkabı pantolon ve bi kaç tane tişört alıcam

Merhaba de başla ama önce araştır kızı belki senin arkadaşların arasından tanıyan vardır o şekilde daha rahat olur
Seninle flört etmeme izin verir misin? de hayır derse gel bi dondurmamı ye. Ama tabi eskiden olsa %100 kabul ederdi. Zamane kizlarini bilirsin tipin varsa öyle artık.
Uzun ilişkiler yaşamış biri olarak tüm tecrübemle söylüyorum yalnızlık iyidir herkes bi tuaf olmuş artık

(09-12-2013 10:39 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Merhaba de başla ama önce araştır kızı belki senin arkadaşların arasından tanıyan vardır o şekilde daha rahat olur
ooo serkan reyiz konuştu ^^