Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tanımadıgın insanlar..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
nasıl bir zihniyetsiniz yahu Big Grin yok bayılt yok kafalık at bunedir Big Grin

ben kızla tanışmak istiyorum bi şeyler yaşamak ve hiç bitmemesini istiyorum box yapmayacam Big Grin
Uğur'un dediği dorğu faceten ekle tivitten takip et instagramdan falan.
Kahvehaneler genelde bayanlar için itici yerlerdir. Orada çalışan biri olarak işin zor kardeşim =)
(09-12-2013 10:02 PM)TR-eurograp Yazılan: [ -> ]Kahvehaneler genelde bayanlar için itici yerlerdir. Orada çalışan biri olarak işin zor kardeşim =)

ne yazdıgımı okumadınmı kardeş ?
babamın kahvehanesinde gecici olarak çalışıyorum okullar başlasın dinlenme tesisi var yakında otobüsler icin felan orada garsonluk yapacam sigortalı + asgari ücret ondan dolayı .
neden okullar başlayınca diye sorarsanız okullar başlayınca orda suanda çalışan öğrenciler varmış okullar başlayınca cıkacaklar işten .
(09-12-2013 08:11 PM)h4lukg Yazılan: [ -> ]
(09-12-2013 07:45 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Benimle çıkar mısın de kabul etmediği takdirde kafa atacağını söyleyip tehdit et.Korkudan eder.

bu nasıl bir mantık ya Big Grin Big Grin Big Grin

Sonuca giden her yol mubahtır Smile
(09-12-2013 01:13 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Uzun ilişkiler yaşamış biri olarak tüm tecrübemle söylüyorum yalnızlık iyidir herkes bi tuaf olmuş artık Smile

parmaklarına sağlık. 5 senelik ilişki sonrası yalnızlık sultanlıktır sözüne tamamiyle katılıyorum ve hem ilişki olarak, hem de ev yaşamı olarak yalnız yaşıyorum. Raaaadız o sıralar Big Grin

Konuya gelecek olurska,
Biraz daha kızı görüp, hareketlerinden ilk izlenim olarak karakterini çıkartabilirsin eğer vucüt hakkında azıcık bilgin varsa. Sonrasında ise cesaretini topladıktan sonra kız geçerken onu nazik bir soru ile durdurman ve topu topu 10-15sn lik bir konuşma ile başlangıç yapabilirsin. Bu konuşmada Merhaba, uzun süredir buradan geçtiğinizde sizi takip ediyorum ve sizinle tanışmak istiyorum falan de. Sonrasında küçük bir kağıda, kaybolacak kağıt cinsinden değil, numaranı ve adını-soyadını, gerekirse FB adresini, yazarak adımı atmış olabilirsin. Eğer kağıdı alırsa, köşeyi dönene kadar izle kağıdı yere mi atıyor, yoksa çantasına mı koyuyor. Yere atarsa ümidi kes. Bir sonraki geçişlerde ona kızgın şekilde bakarak tavrını koyabilirsin.
(09-13-2013 01:53 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]
(09-12-2013 01:13 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Uzun ilişkiler yaşamış biri olarak tüm tecrübemle söylüyorum yalnızlık iyidir herkes bi tuaf olmuş artık Smile

parmaklarına sağlık. 5 senelik ilişki sonrası yalnızlık sultanlıktır sözüne tamamiyle katılıyorum ve hem ilişki olarak, hem de ev yaşamı olarak yalnız yaşıyorum. Raaaadız o sıralar Big Grin

Konuya gelecek olurska,
Biraz daha kızı görüp, hareketlerinden ilk izlenim olarak karakterini çıkartabilirsin eğer vucüt hakkında azıcık bilgin varsa. Sonrasında ise cesaretini topladıktan sonra kız geçerken onu nazik bir soru ile durdurman ve topu topu 10-15sn lik bir konuşma ile başlangıç yapabilirsin. Bu konuşmada Merhaba, uzun süredir buradan geçtiğinizde sizi takip ediyorum ve sizinle tanışmak istiyorum falan de. Sonrasında küçük bir kağıda, kaybolacak kağıt cinsinden değil, numaranı ve adını-soyadını, gerekirse FB adresini, yazarak adımı atmış olabilirsin. Eğer kağıdı alırsa, köşeyi dönene kadar izle kağıdı yere mi atıyor, yoksa çantasına mı koyuyor. Yere atarsa ümidi kes. Bir sonraki geçişlerde ona kızgın şekilde bakarak tavrını koyabilirsin.
senin dediğin yöntemi kullanabilirim Big Grin
kıtablarını düşür sonra beraber toplarsınız Smile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler