Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Tanımadıgın insanlar..
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ben babamın kahvesinde çalışıyorum suanda,kahvenin önü yol bir sürü araba insan felan geciyor bir sürüde güzel kız Big Grin
Ama hiçbirini tanımıyorum.
Onlarda beni tabiki Big Grin
Biri ile tanışmak istiyorum her gün kahveye giderken güzel giyiniyorum şık olayım diye Smile
Siz olsanız nasıl tanışırdınız ama kızların çoğu grup olarak geziyor ve içlerinden bir tanesini çok beğendim Smile
Nasıl tanışabilirim sizce ?
seviyorsan git konuş bence
Bence

ilk adim olarak tanismak istedigin kizi birazcik gozlemle hatta konusmasina kulak misafiri olabiliyosan birazcik dinle gozlemledigin ve dinledigin kadariyla kiz hakkinda az bucuk bilgiye sahip olabilir ve gordugunde hosuna gidebilecek bir kiyafet giyebilirsin tabikide hic bi zaman uc noktalalar olmamak sartiyla sade ve sik.. kendi gozlemlerime dayanarak soyluyorum erkegin genelde kaybettigi nokta yakinlasicam diye cok yumusamasi ve civimasidir ama bir bayanin bir erkekten her zaman aradigi sey hosgorulu olmasi. Eger ilk geldiginde birazcik ayri muammele yaparsan itici gozukursun ama surekli gelip giden bir kizsa zaman icerisinde hafiften belli edersin kendini.. ee bosuna dememisler acele ise seytan karisir diye kardesim Smile zaten sonrasina ben soyle yap boyle yap desemde olmaz ondan sonrasinda ipler senin elinde ins tanima firsati bulursun ve hersey gonlunce olur Smile
Oralet ikram et. DOST
Çıkar masaya vur bence

Kahveleri tabii.
İlk başta tanışsam bana yeticek zaten birde kız sürekli gelmiyor ara sıra geciyor kahvenin önünden arkadaşlarıyla
nasıl konu açıcam onunla muhabbet edebilmek icin onu öğretin Smile
tabiki nasıl tanışıcam onuda öğretin Big Grin
(09-11-2013 11:48 PM)Bugra3636 Yazılan: [ -> ]Bence

ilk adim olarak tanismak istedigin kizi birazcik gozlemle hatta konusmasina kulak misafiri olabiliyosan birazcik dinle gozlemledigin ve dinledigin kadariyla kiz hakkinda az bucuk bilgiye sahip olabilir ve gordugunde hosuna gidebilecek bir kiyafet giyebilirsin tabikide hic bi zaman uc noktalalar olmamak sartiyla sade ve sik.. kendi gozlemlerime dayanarak soyluyorum erkegin genelde kaybettigi nokta yakinlasicam diye cok yumusamasi ve civimasidir ama bir bayanin bir erkekten her zaman aradigi sey hosgorulu olmasi. Eger ilk geldiginde birazcik ayri muammele yaparsan itici gozukursun ama surekli gelip giden bir kizsa zaman icerisinde hafiften belli edersin kendini.. ee bosuna dememisler acele ise seytan karisir diye kardesim Smile zaten sonrasina ben soyle yap boyle yap desemde olmaz ondan sonrasinda ipler senin elinde ins tanima firsati bulursun ve hersey gonlunce olur Smile

birde sadece ve şık giyin demişsin Big Grin
acık mavi kot pantolon,beyaz ayakkabı ve tişört giyinip çıkıyorum bu aralar işe girme ihtimalim var girersem
ayakkabı pantolon ve bi kaç tane tişört alıcam Big Grin
Merhaba de başla ama önce araştır kızı belki senin arkadaşların arasından tanıyan vardır o şekilde daha rahat olur
Seninle flört etmeme izin verir misin? de hayır derse gel bi dondurmamı ye. Ama tabi eskiden olsa %100 kabul ederdi. Zamane kizlarini bilirsin tipin varsa öyle artık.
Uzun ilişkiler yaşamış biri olarak tüm tecrübemle söylüyorum yalnızlık iyidir herkes bi tuaf olmuş artık Smile
(09-12-2013 10:39 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Merhaba de başla ama önce araştır kızı belki senin arkadaşların arasından tanıyan vardır o şekilde daha rahat olur

ooo serkan reyiz konuştu ^^ Big Grin
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler