Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: saygı ve hoşgörü çerçevesinde siyaset konuşmak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Beyler bildiginiz üzere forumda zaman zaman siyasi konular açılıyor ve seviyeli bir şekilde tartışma yapılıyor ama az önceki konuda olduğu gibi bazen kavgaya varan ve ağır hakaretler edilen durumlarda olabiliyor. Sizden ricam lütfen siyasi görüşlerinizi seviyeli bir şekilde paylaşın inanın sizin görüşleriniz çok değerli ve burda yapılan tartışmalar bir çok kişiye çok şey öğretiyor. Lütfen bizi müdahale etmek zorunda bırakmayın.

Zafer ve Mihawh 1 gün tatile çıktı biraz düşünsünler.
saygı ve hoşgörü parantezinde hayatımızı yaşamak çok daha iyi olacaktır.
Ewt bencede
Biz burda ne kadar kavga etsekde bisey degismeyecek hukumet burdaki sozler için yukselmiycek yada dusmuycek yani bi etksi olmayan olaylar yuzunden birbirimizi kirmaya gerek yok.
(09-09-2013 07:56 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Biz burda ne kadar kavga etsekde bisey degismeyecek hukumet burdaki sozler için yukselmiycek yada dusmuycek yani bi etksi olmayan olaylar yuzunden birbirimizi kirmaya gerek yok.

kaçamıyosan zevk almaya bak gibi bişe oldu bu dediğin.yazdıklarını görmezler belki ancak burdan insanların yazdıklarından birşeyler öğrenme ihtimalin var.bilgi sahibi olma yada sağda solda duyduğunda şaşırmama ihtimalin var.konuşmak ve tartışmak iyidir her zaman.eğer olay çok ileriye gidiyosa birbirini kırmamak adına susarsın ve biter
Gezi parkı olayların tonlarca su,kimyasal,gaz sıkan polis dünki pkk eyleminde neden kullanmadı ?
Lütfen haksız olanı banlayın. Forumda kargaşa çıkarmak yasak ama savaş sempatizanı olmak serbest, öyle mi? Bunun bir sempatikliği var mı?
(09-09-2013 09:49 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(09-09-2013 07:56 PM)iSl3nd3r Yazılan: [ -> ]Biz burda ne kadar kavga etsekde bisey degismeyecek hukumet burdaki sozler için yukselmiycek yada dusmuycek yani bi etksi olmayan olaylar yuzunden birbirimizi kirmaya gerek yok.

kaçamıyosan zevk almaya bak gibi bişe oldu bu dediğin.yazdıklarını görmezler belki ancak burdan insanların yazdıklarından birşeyler öğrenme ihtimalin var.bilgi sahibi olma yada sağda solda duyduğunda şaşırmama ihtimalin var.konuşmak ve tartışmak iyidir her zaman.eğer olay çok ileriye gidiyosa birbirini kırmamak adına susarsın ve biter

Ben oyle bir sey belirtmedim ve cok cirkin bi benzetme olmus kardeşim. Benim yorumda bahsettigim konu birbirimizi degmeyen seyler ile kirmamakti dedigin gibi bunlar sagdan soldan fikirler onemli olan herkezin kendi dusuncesidir elbet efendim ayni zamanda yorumuna nispet ben tartismayalim demiyorum birbirimizi kirmayalim diyorum efendim
(09-09-2013 11:58 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]Lütfen haksız olanı banlayın. Forumda kargaşa çıkarmak yasak ama savaş sempatizanı olmak serbest, öyle mi? Bunun bir sempatikliği var mı?

Efendim bildiginiz gibi herkez yazdiginin arkasinda durarak hakli oldugunu savunur burda adminlere buyuk is duser ve herkez ayni goruste olmadigi icin admin kimin haksiz oldugunu kendi goruslerine gore secmek zorunda kalir ve bu banlanan taraf icin haksizca bir davranis olur. Kimseyi savunmuyorum ama bahsettiginiz konu zor ve tek gorusludur
Ben parti tutmam hepsi birbirinden gerizekalı kişilerin oluşturduğu gruplardır.Hepsini burda eleştirip yazmak isterdim ama sadece AKP için özet geçsem parmaklarım yorulur.
Kusura bakmayın admin kardeş ama forumda at gözlüğüyle gezen bir insan var kendini biliyor ağzı bozuk olaya sadece tek yoldan giren bir şahıs var ve bu kişi savaş sempatizanlığınıda geçti utanmasa camilere girip Cihad edin tarzı şeyler yazacak bir kişi ve hala onun banlanmamasına şaşırıyorum ve o şahıs bu forumdayken saygı ve hoşgörü çerçevesinde siyaset konuşulabileceğini sanmıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler