(09-10-2013 04:09 AM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Kusura bakmayın admin kardeş ama forumda at gözlüğüyle gezen bir insan var kendini biliyor ağzı bozuk olaya sadece tek yoldan giren bir şahıs var ve bu kişi savaş sempatizanlığınıda geçti utanmasa camilere girip Cihad edin tarzı şeyler yazacak bir kişi ve hala onun banlanmamasına şaşırıyorum ve o şahıs bu forumdayken saygı ve hoşgörü çerçevesinde siyaset konuşulabileceğini sanmıyorum.
Camilere girip cihad etmek nedir?
Şöyle de bir yanlış anlaşılma olmasın, ülkeyi ilgilendiren her konu siyaset değildir. Farzı Misal Gezi Parkının başlangıçta siyasetle bir ilgisi yokken siyasetin bi şekilde her şeye el atması sayesinde siyasi boyut kazanmıştır.
Ülkedeki gelişmeler, geleceği vs. gibi konularda siyasete girenlerin maksadı siyaset yapmak değil bildiğin skolastik düşünce tarzıdır ki körü körüne "ben buna inanırım ne kadar çürütmeye çalışsanda" mantığıdır. Türkiyedeki siyaset olayı malesef, karşı tarafı çürütme ve karşı tarafında bu düşünceden ASLA vazgeçmemesi üzerine kuruludur (tabi herkes dahil değil gördüğüm kötü yanıdır bu). Yapıcı olabilseler keşke, yapıcı olabilsek...
Yok AKP yok CHP yok MHP tarzı işlere girişildiğinde herhangi ban durumunda hak aramayınız lütfen. Siyaset yapana değil, inatla siyaset yapmaya çalışana ban verilir genelde,
Sağlıcakla kalın

Cihada terörist diyen Hz . Muhammed S.A.V Yede terörist der
sen değil 7 sülalen cihad hariç tüm ibadetleri yapsın Cihad Kadar olmaz
(09-10-2013 12:49 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Cihada terörist diyen Hz . Muhammed S.A.V Yede terörist der
Belki inanmıyor niye bu kadar hiddetleniyorsun ki ?
(09-10-2013 12:58 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (09-10-2013 12:49 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Cihada terörist diyen Hz . Muhammed S.A.V Yede terörist der
Ben Hiddetlenmiyorum Allah Diyor ki Git Cihad Yap Ki Şehit Olasın
(09-10-2013 01:03 PM)cumağ Yazılan: [ -> ] (09-10-2013 12:58 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ] (09-10-2013 12:49 PM)cumağ Yazılan: [ -> ]Cihada terörist diyen Hz . Muhammed S.A.V Yede terörist der
Ben Hiddetlenmiyorum Allah Diyor ki Git Cihad Yap Ki Şehit Olasın
Yani Allah savaş mı istiyor ?