08-25-2013, 04:54 PM
08-26-2013, 12:39 AM
(08-25-2013 04:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben her zaman siteye bahşiş olarak veriyorum, o vakıflar riskli
Bu bağışların gittiği kuruluşları siz bizim Deniz Feneri gibi çakma yerler mi zannediyorsunuz anlamıyorum ki neyi riskli? Örneğin bu hafta bağışların gittiği bir vakıf American Cancer Society hakkında bilgi;
Alıntı:gonullulerin destekleri ve bagislari ile amerikada faaliyet gosteren bir organizasyon. amaci kanserle savas olan bu organizasyonun internet sayfasi, hasta ve hasta yakinlari icin, kanser ile ilgili en genis online kaynaklardan biridir ( http://www.cancer.org ). hemen hemen butun kanser turleri hakkinda hastalar, hasta yakinlari, ve saglik uzmanlari icin ayri ayri bilgi icerir. amerikada uygulanan en son tedavi teknikleri (cogunlukla turkiyede de uygulanan tedaviler) ve deneme asamasindaki tedavi yontemleri hakkinda da bilgi bulunabilir.
08-26-2013, 03:36 AM
(08-26-2013 12:39 AM)ErayG Yazılan: [ -> ](08-25-2013 04:54 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ben her zaman siteye bahşiş olarak veriyorum, o vakıflar riskli
Bu bağışların gittiği kuruluşları siz bizim Deniz Feneri gibi çakma yerler mi zannediyorsunuz anlamıyorum ki neyi riskli? Örneğin bu hafta bağışların gittiği bir vakıf American Cancer Society hakkında bilgi;
Alıntı:gonullulerin destekleri ve bagislari ile amerikada faaliyet gosteren bir organizasyon. amaci kanserle savas olan bu organizasyonun internet sayfasi, hasta ve hasta yakinlari icin, kanser ile ilgili en genis online kaynaklardan biridir ( http://www.cancer.org ). hemen hemen butun kanser turleri hakkinda hastalar, hasta yakinlari, ve saglik uzmanlari icin ayri ayri bilgi icerir. amerikada uygulanan en son tedavi teknikleri (cogunlukla turkiyede de uygulanan tedaviler) ve deneme asamasindaki tedavi yontemleri hakkinda da bilgi bulunabilir.
Valla haberlerin çoğuna bakılınca birkaç yıl öncesine kadar deniz feneri de çok namusluydu.
08-26-2013, 01:22 PM
American Cancer Society çok farklı. Deniz Feneri veya herhangi bir kuruluşa benzemez. Eray'da bahsetmiş zaten. Kötü amaçlı olduğuna hiç ihtimal vermiyorum ki düşünülmesi bile hata bence.
Bağışın watsi ağırlıklı olmak üzere paylaştırılmasından yanayım.
Bağışın watsi ağırlıklı olmak üzere paylaştırılmasından yanayım.