Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Humble Bundle
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4 5
(08-24-2013 04:30 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(08-24-2013 04:26 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Originlerden hiç birini kullanamadım, alan almış :/

Yok sana origin morigin Sad

Hadi be ordan Big Grin
Hepsini aldım teşekkürler.
BAKIN ARKADAŞLAR,ŞU KONUYA BİR AÇIKLIK GETİRELİM.

HUMBLE ORIGIN BUNDLE,tamamen yardım amacıyla açılmış bir sitedir.Yani :

1 DOLAR !! BİLE BAĞIŞ YAPSANIZ,SİMS BF3 RED ALERT POPULOUS HARİCİNDEKİ OYUNLARI ALABİLİRSİNİZ.

Lütfen bu kadar aç gözlü olmayın,şu key varmı,şunu verirmisin,başka key yokmu nedir ya ? İyilikten anlamayan bir milletiz !

En kötüsü küçük yaşta bile olsanız anne babanızdan rica edin anne bana 1,99050133 Türk Lirası verebilirmisin deyin.Bu kadar.

Ki 1 dolara :

Dead Space

Dead Space 3

Burnout

CRYSIS 2 MAX. EDITION

MIRRORS EDGE

MEDAL OF HONOR

veriyor.1 TL 99 KURUŞA !

PLEASE DON'T MAKE ME CRAZY !
Anne bana 1,99050133 Türk Lirası Big Grin Big Grin
Ve 4,88 $ verince bile o oyunları alabilecekken,10 dolar verip bağış yaptım paranın çoğuyla,Sevap Point kasıyoruz Big Grin
(08-24-2013 06:06 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Ve 4,88 $ verince bile o oyunları alabilecekken,10 dolar verip bağış yaptım paranın çoğuyla,Sevap Point kasıyoruz Big Grin

Sevap point nedir küçük?
(bkz. sevap puanı)
(08-24-2013 04:46 PM)lmp0lite1 Yazılan: [ -> ]Hepsini aldım teşekkürler.

Farkındaysan açlık yapmayıp 1'er tane alın dedim.
Alamayanlar üzülmesin en az 1 dolara dead space, burnout, crysis 2, mirror's edge, dead space 3 ve medal of honor 2010 alabilirsiniz. En az 4.88 dolar verip 1 dolara alınan oyunlar + red alert 3, bf3, populous ve the sims 3 alabilirsiniz.

Humble bundle denilen site normalde bir bağış sitesi. Oyunları alırken istediğiniz herhangi bir fiyatı verebiliyorsunuz. Tabi sadece oyunlar değil dijital kitaplar, dijital albümler vb. şeyler de satışa çıkıyor. İster 1 dolar isterseniz 1 milyon dolar Smile Bu toplanan paralar oyunu yapımcılarına, kararlaştırılan yardım kuruluşlarına ve Humble Bundle firmasına pay ediliyor. Paranızı isterseniz her yere tek tek bölersiniz isterseniz hepsini tek bir yere verebilirsiniz. Örneğin bu paketten normalde EA'nin de pay alması lazımdı fakat kendileri alacakları paydan vazgeçmiş.

Korsan oyun almayın. 1 dolar verin orjinal oyun alın. Üstelik aynı zamanda yardım kuruluşlarına bağış yapmış olun victory.gif

https://www.humblebundle.com/

(08-24-2013 06:13 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Farkındaysan açlık yapmayıp 1'er tane alın dedim.

Kimileri anlamaz böyle şeylerden. Ne demişler? Beleş mal, baldan tatlıdır.
(08-24-2013 06:34 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Alamayanlar üzülmesin en az 1 dolara dead space, burnout, crysis 2, mirror's edge, dead space 3 ve medal of honor 2010 alabilirsiniz. En az 4.88 dolar verip 1 dolara alınan oyunlar + red alert 3, bf3, populous ve the sims 3 alabilirsiniz.

Humble bundle denilen site normalde bir bağış sitesi. Oyunları alırken istediğiniz herhangi bir fiyatı verebiliyorsunuz. Tabi sadece oyunlar değil dijital kitaplar, dijital albümler vb. şeyler de satışa çıkıyor. İster 1 dolar isterseniz 1 milyon dolar Smile Bu toplanan paralar oyunu yapımcılarına, kararlaştırılan yardım kuruluşlarına ve Humble Bundle firmasına pay ediliyor. Paranızı isterseniz her yere tek tek bölersiniz isterseniz hepsini tek bir yere verebilirsiniz. Örneğin bu paketten normalde EA'nin de pay alması lazımdı fakat kendileri alacakları paydan vazgeçmiş.

Korsan oyun almayın. 1 dolar verin orjinal oyun alın. Üstelik aynı zamanda yardım kuruluşlarına bağış yapmış olun victory.gif

https://www.humblebundle.com/

(08-24-2013 06:13 PM)Cydra Yazılan: [ -> ]Farkındaysan açlık yapmayıp 1'er tane alın dedim.

Kimileri anlamaz böyle şeylerden. Ne demişler? Beleş mal, baldan tatlıdır.

Seni seviyorum dostum beyfendi Smile
Gerekli detayları özel mesaj ile sorabilirsiniz bana
Sayfalar: 1 2 3 4 5
Referans Adresler