Zamanlaman çok kotu ps4 çıkınca ps3 un aktifliği gidecek aynı şey ps2 de oldu ben ps4 bekliyorum çıktığında ps3 ımu ps2 ve ps 1 ım yanına kaldırcam
Ps 4 gelicek kısa vakte kadar aynı fiyata ve değişik özelliklerle örneğin:
İnternete bağlı değilken arkadalşarınla oynuyabilme
Kumanda rahatlığı ve kumandada kulaklık
Oyun içinde vidyo kaydı ve share butonu (paylaş)
Oyun paketinde televizyona kurup çalıştırmak için tüm gerekli kablolar dahil olacaktır (HDMI kablosu gibi)
Ama yinede iyi yönden bakarsan The Last Of Us u kapmışsın şu anki piyasada rekor kıran oyun

Teşekkürler yorumlar için,az önce Uncharted 3 siparişide verdim

Daha önce açmış olduğun bir konuda "aşırı kilo" nedeniyle diyet tavsiyesi istemiştin.
Keşke,diyet konusunda önemli bir mesafe aldıktan sonra kendini ödüllendirseydin.
Sana en fazla zarar verecek eylemlerden biri de hareketsizliktir.Playstation ve benzeri oyun konsolları, yüksek düzeyde bağımlılık yapan ve kişiyi hareketsiz kılan özelliklere sahiptir.Kendini sınırlayabileceğini düşünsen bile, etkisine maruz kalacağın teknolojinin ne derece yüksek bağımlılık yaptığını da üzülerek göreceksin.
Hayat kalitenin düşmemesi ve ileriye sağlıksız bir birey olarak devam etmek istemiyorsan, aldığın ürünleri mağazaya iade et.Diyetini kararlılıkla devam ettir.Kendine güzel bir bisiklet al ve her gün düzenli olarak en az 1 saat kullan.
Sevgi ve saygılarımla.