Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni konsol ve monitörüm
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Çatı katında oturuyorum,bu sene liseye geçtiğim için alt kata geçiceğiz.Müstakil ev çünkü.Oraya geçince halledeceğim.1 ay sonra kuracağım yani.1 ay her saniye kutulara bakmakla yetiniceğim Big Grin

Bu arada kapıda ödeme ve/veya kredi kartı ile ödeme (mastercard) güvenli kaliteli ps3 oyun alabileceğim site biliyormusunuz ?
hepsiburada,gittigidiyor yada varsa vatan pc
Dostum orda bireysel satıyorlar.Satan firma lazım,güvenli diyorum.
bende vardı bi tane need for speed undercover hala duruyorsa satabilirim ??
Oyun aldın mı ? Yoksa kutu içeriği ile verilen oyun mu var bir tek.
gamer-market, aral game, vatan bilgisayar vb.
Hayırlı Olsun Arda
hayırlı olsun.
Ps3'u Last of us ile beraber almıssın o oyun ps3 için ayrı bi' yerde derhal başla ama heveslenme diğer oyunları Last of us benzemiyor . Bu arada PSN : Krowner94 ekle Last of us Multiplayer ataruk.
(08-10-2013 11:28 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Çatı katında oturuyorum,bu sene liseye geçtiğim için alt kata geçiceğiz.Müstakil ev çünkü.Oraya geçince halledeceğim.1 ay sonra kuracağım yani.1 ay her saniye kutulara bakmakla yetiniceğim Big Grin

Bu arada kapıda ödeme ve/veya kredi kartı ile ödeme (mastercard) güvenli kaliteli ps3 oyun alabileceğim site biliyormusunuz ?

Öm at oyunlar türkiyeye gelmeden 1 hafta evvel benim tanıdıgın dükkana geliyor . Gayet uygundur . Beyazıtta
Hayırlı olsun
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler