Red hack sözcüsü abi iyi güzel konuşurda icraat olmaz Ddos saldırıları tamamen sistemi aşırı yükleme üzerine kuruludur. Misal ygs sonucu açıklandığında halk bir nevi ddos yapmış oluyor bir bakıyorsunuz siteye giriş yapılamıyor neyse bunları bir çok kişi biliyordur zaten.
He o abi kimse görüşlerine katılırım o ayrı.
Şimdi milletin işi gücü RedHack oldu.Nedeni ise çok basit , seviliyorlar. İktidarın karşısında halkın yanında bir grup , grup sembolünde orak bulunduran , çiftçinin köylünün yanında olan bir gruba nasıl olurda terörist dersiniz ? Terör , halkın polisini halkın üstüne salanların , kendi vatandaşını öldüren zihniyetlerin aracıdır. Saygılarla
(08-10-2013 04:42 PM)Umutmert Yazılan: [ -> ]Şimdi milletin işi gücü RedHack oldu.Nedeni ise çok basit , seviliyorlar. İktidarın karşısında halkın yanında bir grup , grup sembolünde orak bulunduran , çiftçinin köylünün yanında olan bir gruba nasıl olurda terörist dersiniz ? Terör , halkın polisini halkın üstüne salanların , kendi vatandaşını öldüren zihniyetlerin aracıdır. Saygılarla
Sana gereken cevabı verirdim ama cidden yorgunum be kardeşim bir daha ki sefere inşallah.
Bölücüler işte ülkeyi ikiye bölüyorlar
(08-13-2013 07:41 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bölücüler işte ülkeyi ikiye bölüyorlar
ülkeyi 2 'Ye bölmek ? ağzı olan konuşuyor-_-
Tayyip EVLERİNDE %50 lik kısmımı zor tutuyorum diyor yani Gezi parkı direnişçilerini DÜŞMAN olarak görüyor. şimdi ülkeyi bölen kim RedHack mi yoksa TAYYİP mi ?
Soruyorum size Bu tayyip ve yandaşları direnişçilere davrandığı gibi teröriste davrandı mı ? bu ülkenin başbakanı ülkeyi bir tutmalıdır Yok evinde yüzde 50 lik kısmı zor tutuyorum bilmem ne yüzde50 yi türk , direnişçileri terörist yaptı.
At gözlüklerini çıkartıp Dünyaya hatta daha önce ÜLKENE bak !
(08-13-2013 07:41 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bölücüler işte ülkeyi ikiye bölüyorlar
canım benim saf mısın sen? ülkeyi ikiye bölmek nedir? matematik sorusu mu bu? bir ülke bölünürse ikiye mi bölünür sanıyorsun sen? kurandan başka bir şey öğretmiyorlar mı imam hatipte?