Kendilerini bir şey sanan bir grup kişiler tarafından kurulan ve günümüz ergen çocuklarınıda bu tür oyunlara alet eden gruptan başka bir şey değildir. Basit bir program dağıtıp, istenilen saatte herkesin çalıştırmasını istemeleri sonucu, saldırmak istedikleri siteleri ele geçirip, hava atma çabalarına girmeleri ayrı bir gülünç durum. Ülkeyi kötü yöne sürüklemek adına kötü gruplarla çalışan saçma salak bir grup.

önyargı önyargı .....
Redhack sözcüsünün sırf konuşmasından ne kadar okumuş bilmiş bir insan olduğunu anlayabiliriz. Ne kadar sövsenizde istemesenizde o adam HALK'ın sözcüsü ! eminim bir çoğunuz uzun konuşuyor diye izlemiyorsunuzdur ancak konuştukları o kadar mantıklı ki ateist adamı müslüman yapacak bir adam.
Müslüman yaptılar da biz mi görmedik ?
Önyargılı düşün veya düşünme. Şu kanıtlanmıştır ki ortalığı karıştıracak, provokatör tarzı insanların ağzı çok iyi laf yapar. Bunu iş dünysından örnek verecek olursak; çoğu şirketin muhasebe kısımlarında, yani paraya bakan ve üyelerin kaydını-iptalini gerçekleştiren insanların çoğu güzel bayanlardan oluşur ve hızlı konuşmaya-pratik cevap verme üzerine eğitilir. Muhasebe bölümüne giden çoğu bayan hızlı konuşma derslerinin aldığı da kaçınılmaz oluyor. Nerden biliyorsun dersen, 2 tane bayan arkadaşım bunu yapıyor ve gittikleri kurs sınıfında 12 kişinin 3'ü erkek, geri kalanı bayanmış. Neyse, sadece örnekti bu. Ve şu da bir gerçek ki, eğer bir halka bir söz söylenecekse, o söz sadece 1 kişi tarafından oluşturulmaz ve bir sürü kişinin birlikte, yani beyin fırtınası yaparak hazırladıkları bir cümle öbekleri olur. lnsan psikolojisi üzerine okuyan hemen hemen her insan her türlü insan tiplerini bilir ve o tiplerin ne tür yaklaşımla kendilerine çekebileceklerini çok iyi bilmektedirler. Eğer bu tarz bir grup böyle işler yapıyorsa, emin olabiliriz ki içerisinde IQ seviyelerinin maksimum düzeyde olan insanlar tarafından yönetildiği gerçeği kaçınılmazdır.
Eğer ki bu adamları yakından tanımıyorsan bir şey bilmiyorsun demektir evet gerçekten de öyle. Dediklerinde haklısın doğru ama benimde arkadaşlarımdan tanıdık var REDHACK'i tanıyan
Soruyorum hiç baştan sona dinledin mi bu adamın sözcüsünü ? hadi diyelim dinledin bir tanesi yalanmıydı dediklerinin ?
Ulusal kanalda bi belgesel tarzı bir şey çıktı izledim çok da anlamlıydı videosunu youtube'dan bulamadım ama RTE 'nin nasıl başbakan olduğu ve GÜL'ün nasıl cumburbaşkanı olduğunu yapboz gibi birleştirdiler. Adamın dediklerinin kanıtı bu belgeselde zaten televizyon izliyorsam sadece HALK TV ve ULUSAL KANAL izliyorum neden mi ? çünkü olan bitenleri gerçek yüzüyle gösteren tek kanal bu 2 kanaldır. GEZİ OLAYLARI olurken sadece bu 2 kanal gezi kanalını verirken STAR ATV KANALD SHOW bu ulusal kanallar RTE 'nin konuşmalaranı dinletiyorlar PENGUEN belgeseli izletiyorlar.
ALİCAN en başta dediğin cümle ;
"saldırmak istedikleri siteleri ele geçirip, hava atma çabalarına girmeleri ayrı bir gülünç durum."
Komik
Tekrar söylüyorum Eğer ki bu adamları yakından tanımıyorsan bir şey bilmiyorsun demektir. RedHack sadece kendisine yapılan saldırılara karşı saldırı yapıyor bunu sen hava atma çabaları diye tabir ediyorsun kendine göre haklısın belki ama bu adamların gerçek amacı farklı

Can sanırım paylaştığım yazıyı baştan sona kadar okumadın. Orada da bahsi geçtiği gibi aslında "hack" yapmak gibi bir durumları yok. Anonymous gibi kalabalık şekilde yaptıkları DDos saldırıları ile hedef siteye trafik yollayıp hedefe erişimi engelliyorlar ki takipçilerine program dağıtma amaçları da daha çok kişi olması. Tabii yine yazıda bu programın aslında kendi programları olmadığı, sadece üzerinde birkaç oynama yapıldığı hatta programın içinde olan 2 sunucu ismini değiştirmek yerine 1 sunucunun ismini değiştirip, diğerini unuttukları için programın yanlış sunuculara bağlanmaya çalıştığı yazıyor. Yayınladıkları programı da 42 antivirüs programının 16'sı (ki bu 16 içine NOD32, Kaspersky ve Microsoft'un kendi antivirüs programı da dahil) trojan bulmuş. Zaten yazıda bu ve buna benzer birçok örnek sunulmuş.
Lütfen önce yazıyı oku ona göre birilerine savun. He ben demiyorum ki bu yazıda yazan her şey doğru diye ama adam araştırmış ve kanıtları sunmuş önümüze.
(08-10-2013 11:19 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]Can sanırım paylaştığım yazıyı baştan sona kadar okumadın. Orada da bahsi geçtiği gibi aslında "hack" yapmak gibi bir durumları yok. Anonymous gibi kalabalık şekilde yaptıkları DDos saldırıları ile hedef siteye trafik yollayıp hedefe erişimi engelliyorlar ki takipçilerine program dağıtma amaçları da daha çok kişi olması. Tabii yine yazıda bu programın aslında kendi programları olmadığı, sadece üzerinde birkaç oynama yapıldığı hatta programın içinde olan 2 sunucu ismini değiştirmek yerine 1 sunucunun ismini değiştirip, diğerini unuttukları için programın yanlış sunuculara bağlanmaya çalıştığı yazıyor. Yayınladıkları programı da 42 antivirüs programının 16'sı (ki bu 16 içine NOD32, Kaspersky ve Microsoft'un kendi antivirüs programı da dahil) trojan bulmuş. Zaten yazıda bu ve buna benzer birçok örnek sunulmuş.
Lütfen önce yazıyı oku ona göre birilerine savun. He ben demiyorum ki bu yazıda yazan her şey doğru diye ama adam araştırmış ve kanıtları sunmuş önümüze.
Eray istersen sende önce bir benim yazımı oku ne dediğimi anlarsın.
Alican'ın dediği hakkında yazdım ben "Site hackleyip hava atma çabaları"
Lafına yazı yazdım senin verdiğin siteye baktım da hiç anlamlı gelmedi bana bilmiyorum gerçek mi fakat inanasım gelmedi
Edit: Ayrıca fake hesap açıp bu işi yapmak zor değil. Örneğin ; ErayG adında fake hesap açarım team speak'te küfür ederim foto çekerim foruma koyarım ip nide bulup kendi ipme yapıştırırım tam Eray G gibi gösteririm gerçekten verdiğin siteye bakarken güldüm

Şu programın linkini gönderde bizlerde görelim.Ben bugüne RedHack'in resmi hesaplarında herhangi bir program paylaştıklarını filan göremedim.O vermiş olduğun linkte "HOIC" programı bende bile mevcut
programı kullanan ve dağıtan "Anonymous" grubuna aittir.Bu arada illegal programların %95'de virüs korumalar virüs bulur.
Çamur at izi kalsın politikası.(Çoğu kişi ezbere konuşuyor)

Bölücülük ve kişisel hürriyete müdahale olmadığı sürece bence haktan yana tavır koymaları güzel. %100 doğru olmayabilirler ama doğru olan yönlerini de vurgulamak gerek.