Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Değişik bir tat arıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kısa kesicem bilgisayarımın özellikleri ;

İşlemci ; İntelCore i5 2.5Ghz
Ram ; 8 gb (kullanılabilir 7.88) 64 bit

Şu ana kadar ne bi oyun araştırdım , ne de oynadım. Diğer oyunlara fransızım şuan yani hiç bir şey bilmiyorum.

Assasin Creed , COD , BF hangisi zevk verir bilemem ama oynayan varsa bilgi almak istiyorum.

-----------------------------

Nasıl indiririm onu da pek bilmesemde
ben tera yı deniyeceğim sen de dene istersen ama güzel mi bilmiyorum
COD serisinin başından başlıyorum yoğun istek üzerine yine de teşekkürler Berk.
CoD larin single larini bitirdikten sonra BF3 mp oyna derim hack yok denilcek kadar az e nede olsa üyelik parayla sıkarmı hack acmaya
Cod serisini yüksek çözünürlükle oyna.

Ayrıca crysis serisini tavsiye ederim. Smile crysis 3 zengin oyunu diye tabir ediliyor. istediği özellikler açısından. Dx11 istiyor Big Grin

Ayrıca: eğer torrent istersen istediğin oyunun torrent linkini sana verebilirim yada sen bulabilirsin rahatlıkla.
(07-19-2013 11:33 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]CoD larin single larini bitirdikten sonra BF3 mp oyna derim hack yok denilcek kadar az e nede olsa üyelik parayla sıkarmı hack acmaya

Öyle mi diyorsun gerçekten bf3 ve hack ?? her 10 dk bi hack, aimbot, multihack banlanıyor. Vee oyuna bakılmıyor şu anda hack var bf3 te adamlar patch atmıyorlar. Bitirdiler kendilerinde. punkbuster çook yavaş çalışıyor...

http://www.pbbans.com/mbi-latest50-bf3-lfb41.html
(07-19-2013 09:54 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ben tera yı deniyeceğim sen de dene istersen ama güzel mi bilmiyorum

Aion aklına yatmadı galiba Smile
Arkadasim uTorrenti tavsiye etti.

Cod1 i yüklerken crackte sıkıntı yarattı. Kamptan dönüşte artık. 1 ay yokum kendinize iyi bakın arkadaşlar Smile
Assasins creed serisi bıkmazsın hikayesi öyle heyecan vericiki. Ben bitirdim mount and blade warbandda osmanlı modunu oynuyorum svadya yerıne osmanlı var askerler yeniçeri kapıkulu sipahisi aynı osmanlı birlikleri derebeylerde türk şuana kadar rodok vaegir nord krallığını yokettim. Kergitlerinde 2-3 kalesi kaldı. Sarranidden de 2 kale aldım yakındır biterBig Grin ama şuan onu değilde mount&blade ateş ve kılıç oynuyorum kırım hanlığı olarak rus çarlığı ve kazakları öttürüyoruz Big Grin
(07-20-2013 03:36 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Assasins creed serisi bıkmazsın hikayesi öyle heyecan vericiki. Ben bitirdim mount and blade warbandda osmanlı modunu oynuyorum svadya yerıne osmanlı var askerler yeniçeri kapıkulu sipahisi aynı osmanlı birlikleri derebeylerde türk şuana kadar rodok vaegir nord krallığını yokettim. Kergitlerinde 2-3 kalesi kaldı. Sarranidden de 2 kale aldım yakındır biterBig Grin ama şuan onu değilde mount&blade ateş ve kılıç oynuyorum kırım hanlığı olarak rus çarlığı ve kazakları öttürüyoruz Big Grin

Mount and Blade serisini hiç bu kadar içten oynayamadım..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler