Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Değişik bir tat arıyorum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-20-2013 03:36 AM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Assasins creed serisi bıkmazsın hikayesi öyle heyecan vericiki. Ben bitirdim mount and blade warbandda osmanlı modunu oynuyorum svadya yerıne osmanlı var askerler yeniçeri kapıkulu sipahisi aynı osmanlı birlikleri derebeylerde türk şuana kadar rodok vaegir nord krallığını yokettim. Kergitlerinde 2-3 kalesi kaldı. Sarranidden de 2 kale aldım yakındır biterBig Grin ama şuan onu değilde mount&blade ateş ve kılıç oynuyorum kırım hanlığı olarak rus çarlığı ve kazakları öttürüyoruz Big Grin

adam yaşıyor oynadığı oyunu Smile
(07-20-2013 01:56 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]
(07-19-2013 09:54 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]ben tera yı deniyeceğim sen de dene istersen ama güzel mi bilmiyorum

Aion aklına yatmadı galiba Smile

aion indirdim denedim güzel fakat görevler çok fazla bu da sanki online bir oyun oynamıyormuşsun gibi bir hava katıyor,birde ingilizcem orta düzeyde bazı görevleri anlayamadım eylülde türkçe olacak o zaman geçicem şimdilik tera oynamayı düşünüyorum ama denemedim daha Big Grin
CoD serileri iyidir. İyi grafiklere sahip MMORPG henüz deneyemedim.
COD ile BF iyidir.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler