Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabınız Askıya alınmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(07-17-2013 06:40 PM)rayligh16 Yazılan: [ -> ]Benim Tek sözüm Haksız Yere Banlandıysam Hakımı Helal etmiyorum Bu çara 65 TL yatırmıştım.
Oysaki ben oyunda Küfür bile etmedim.

Aynı şeyi banada yaptılar illegal hiçbişey kullanmadığım halde şu anda açıklarını arıyorum en kısa zaman içinde çökecem onlara bende
ban yiyenlerin hepsi de haksız, hani polisiye filmlerde de sorguda kimse ilk "ben yaptım" demez ya, o hesa.
(07-17-2013 06:35 PM)Batuhan İ. Yazılan: [ -> ]
(07-17-2013 06:27 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ]3921531 dakika sonra açılır.

yani

65358,85 saat sonra.

yani

2723 , 285416666667 gün sonra.

yani

90,776180555556 ay sonra.

yani

7,56468171962963 yıl sonra.

Kısacası sen bu hesabı unut.

Üşenmeden hesapladınmı la Ss.gif

Komik insanlarsınız la Big Grin Big Grin
sizi seviyorum Smile
Durduk yere hiçbir hesap askıya alınmaz, yıllardır söylüyorum.
kimsenin haksız yere ban yiyeceğini düşünmüyorum illaki bişi var illaki..

ki ben bu kişiyi çoğu kez khali odalarında ve biolab da gördüm genelde atarım bu kişi odamdan çünkü temiz olmadığını düşünüyordum.
(07-19-2013 08:40 AM)Tontonum Yazılan: [ -> ]kimsenin haksız yere ban yiyeceğini düşünmüyorum illaki bişi var illaki..

ki ben bu kişiyi çoğu kez khali odalarında ve biolab da gördüm genelde atarım bu kişi odamdan çünkü temiz olmadığını düşünüyordum.

Evet Beni odalarda Görmüşündür . Ban yedimdiye İllaki İlegal programmı kullanmış oluyorum Ban Sebeblerin Arasında BUG' da var Ayrıca Ben 3 Gün boyunca zaten çarıma girmedim Bi abimin çarını kasıyorum çünki.arada sırada kardeşim giriyordu O da abi ben arada sırada bug yaptım dedi.

Yani Şu forumda Benim gibi Ban yiyen Olsa Hack kullanmadığı Halde + küfür
Sadece Şu oyunun kendi Hatası Yüzünden Ban Yise Buraya Konu Açmasını bilirsiniz.

Oyunun Kendi Hatası BUG. Ayrıca bunu bide ban Sebebei Yaptılar Böyle Saçmalık varmıyaa..
arkadaşlar itiraf edeyim ben bug yapanların ssini alıyorum ama öle oyunda 1 kere yapan değil her el durmadan köşe bucak bug yapan oldumu direk fraps videoya alıyorum ve şunuda söyleyim belki bazılarının 10kez videosunu çekip şikayet ticket attım ama hala oynuyorlar
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler