Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesabınız Askıya alınmıştır
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
ONURSUZlar listesine bakarsan isminin yer aldığını görürsün. Kim ban yediyse zaten hepsi haksız yere yiyor bu oyunda Smile Şahsen senin temiz olmadığını düşünüyordum banlanmışsın da zaten geçmiş olsun ne diyelim Smile
Bilmiyorum ama bana haksız ban olayı çok saçma geliyor. yanlışta düşünüyor olabilirim ama neden siz? bu ban atan eleman çokmu işsizki bugün kimi banlasam diye düşünüyor ve binlerce kişi arasından sizi seçiyor ilginç çok ilginç.
(07-17-2013 09:58 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Bilmiyorum ama bana haksız ban olayı çok saçma geliyor. yanlışta düşünüyor olabilirim ama neden siz? bu ban atan eleman çokmu işsizki bugün kimi banlasam diye düşünüyor ve binlerce kişi arasından sizi seçiyor ilginç çok ilginç.

Aklın yolu bir dediklerine harfiyen katılıyorum yaklaşık 6 yıldır oynuyorum bu oyunu bir hesabım bile ban yemedi. Bugüne kadar kimsenin de haksız yere ban yediğini düşünmüyorum illa ki vardır bir sebebi bug,hack, küfür, ovc vs.
Bug Tan Da ban yeme Olasılığı var 1 ,2 kere bug yapmıştım ALLAH C.C şahidimki hiç bir ilegal bir şey kullanmadım.
(07-17-2013 11:34 PM)rayligh16 Yazılan: [ -> ]Bug Tan Da ban yeme Olasılığı var 1 ,2 kere bug yapmıştım ALLAH C.C şahidimki hiç bir ilegal bir şey kullanmadım.

onun ss sini aldırlarsa ban sebebin olur.
Aldıklarını Düşünmüyorum...
(07-17-2013 11:46 PM)rayligh16 Yazılan: [ -> ]Aldıklarını Düşünmüyorum...

Niye düşünmüyorsun ? Oyunda birbirinin iyiliğini düşünen kaç kişi tanıyorsun.
haksız yere ban yok,ama bug yaparsın banlanırsın,küfür edersin banlanırsın illa hack kullanman gerekmiyor
aynen hack ss si vardı==)
O hack ss i vardı diyenler getirin görelim SS leri Saçma Sapan yorumlar yazmayın çamur atmayın millete
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler