Betadan beri oynarım ve sayılı forumlara göz atarım ve en sevdiğim forumda burası. (idi) . Ancak son aylarda gözle görülen üye düşüşü ve (bazı) yöneticilerin kafasına buyruk hareketleri yüzünden forum gittikçe ötüye gidiyor. Kısacası forumu güzelleştireyim diye forumdan sogutuyosunuz. zaten bu saatten sonra girmeyeceğim , var mıyım yok muyum belli değig herkes ölmüş zaten . beni umursayan bile yoktur belki. İnşallah gönderme yaptığım kişide almıştır üzerine. Buna bazı gereksiz forum üyeleri de dahil.
İyi forumlar arkadaşlar.
Bay bay.

Raaaaaageeeequiiiiiiiittttttttt
Şu üslubunu düzelt önce bir. Karşında çocuk yok senin! Üyeler hakkında eleştiri yapacaksan başlığını ona göre koyacaksın. Kimse seni veya bir başkasını sevmek zorunda değil. Aynı zamanda sende bir başkasını sevmeyebilirsin. Ama birbirinize saygı duyacaksınız, mecbursunuz.
Şu saatte yazdığım yazıya bak ya.
Sana biniyilik yapayim suresiz banlayarak ? Ne de olsa senin acindan forum olmus modlar yoneticiler basiina buyruk filan daha da girmeyi planlamiyormussun zaten ha ne dersin ?
(07-11-2013 03:12 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Bay bay. 
+1 Seni seviyorum bebem. Seni cok özlüyeceğiz lütfen gitme

uzun yıllar burada yöneticilik yapmış ve birkaç haftada bir etrafa bir bakan birisi olarak şunu diyebilirim. Son açtığın konuyu gördükten sonra pek *lenmeyeceğini ve varlığından çok yokluğunun burada kalan son mohikanlar için daha iyi olacağına inanıyorum.
Konuda küfürlü kelimeler var
Not:Sen yokkende bu forum vardı.Sanamı kaldı forumu düzeltmek.
Kendini Yeterince düşürdün zaten bu konuyla iyice düştün. Forumdan gitmek bu forumda en mantıklıca yaptığın şey olacaktır kesinlikle
2 gün sonra multi hesapla geri dönersin zaten eminim ki...
Olaylardan haberim yok, şöyle bi' göz gezdirdim de son konuya. Hadi sen suçlusun da gerek üyeler gerek modlar milletin açığını bekliyormuş vurmuşlar düşene(yorumlarda sürekli bir aşağılama söz konusu) .
Her 2 tarafta yanlış yapmış, bunun faturasını kimseye kesemezsiniz. İlla ki kesin derseniz çok kişi zararlı çıkar, bunu da kimse istemez.
Şimdi olabildiğince sakin olun ve hangi konuda nasıl tartıştığınızın farkına varın. Şikayeti olan ulu orta forumu kötülemek yerine yetkili birisine başvursun. Aksi taktirde bu kötülemenin arkasında "sadece kötüleme"nin yattığını düşünmeden edemem