Hayattan keyif almaya bak insanların düşünceleri seni bu kadar etkilemesin doğru bulduğunu yap insanların söylediğini değil.
Misal biri bana yazık la kimin çocuğuysa tarzı bir yorum yapmış olsa güler geçerim He aklıma geldi söyleyim forumda liseli geyiğinden tutta ergen tarzı yorumlarla onlarca kişiye sana yaptımız tarzda takıldık onlarda bize takıldı sonuçta birbirimizi daha iyi tanıdık neyse çok konuştum gene.
(07-11-2013 02:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hayattan keyif almaya bak insanların düşünceleri seni bu kadar etkilemesin doğru bulduğunu yap insanların söylediğini değil.
Misal biri bana yazık la kimin çocuğuysa tarzı bir yorum yapmış olsa güler geçerim He aklıma geldi söyleyim forumda liseli geyiğinden tutta ergen tarzı yorumlarla onlarca kişiye sana yaptımız tarzda takıldık onlarda bize takıldı sonuçta birbirimizi daha iyi tanıdık neyse çok konuştum gene.
-rep alan forumu bırakır olmuş, millet artık ne zaman ciddiyiz ne zaman takılıyoruz anlamıyor. Vallaha yazık. İnternetteki rastgele bir kişinin onun hakkında yazdığı rastgele bir yorum onu bu kadar sinirlendiriyorsa, sokakta her laf atanla kavgaya tutuşur herhalde.
(07-11-2013 04:41 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (07-11-2013 02:40 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hayattan keyif almaya bak insanların düşünceleri seni bu kadar etkilemesin doğru bulduğunu yap insanların söylediğini değil.
-rep alan forumu bırakır olmuş, millet artık ne zaman ciddiyiz ne zaman takılıyoruz anlamıyor. Vallaha yazık. İnternetteki rastgele bir kişinin onun hakkında yazdığı rastgele bir yorum onu bu kadar sinirlendiriyorsa, sokakta her laf atanla kavgaya tutuşur herhalde.
Yok sadece sanal ortamlarda bu kadar asabi oluyorlar :/
(07-11-2013 07:36 PM)Uğur Gür Yazılan: [ -> ]Herkes isyanlarda. 
Çıkartacam sonunda garajdan benim FOMA'yı (Forum Olaylarına Müdahale Aracı)

Mod arkadaşlar da kafalarına kafalarına biber gazı sıkar
Merak edenler için FOMA'm
![[Resim: Ha7f4Qq.png]](http://i.imgur.com/Ha7f4Qq.png)