5 dakika içinde aklıma takılan bir konu.
Oyunceviri.com'u beğenirim.Hiçbir ücret beklemeden bizim için gece gündüz çalışıp oyunlara türkçe yama yaparlar.Gayette başarılıdır.Ekibe katılma kısmında bir kişi Transformers isimli filmdeki Optimus Prime'nin bir sahnesini çevirmiş.Ve gerçekten güzel sesi vardı bayağı etkilendim.Tüylerim diken diken oldu denebilir yani ki filmde böyle olmamıştı.
Her neyse.15-16 küsür yaşlarındayım.Sesim çokta olmasa biraz kalın.Yani şahsen dublajcı olabilirim diye düşünüyorum.Ya neyse,sizi kişisel soru ve sorunlarımla sıkmayayım.
Amatör olarak dublaja başlayasım var.Sizden bir video istiyorum.İngilizce,basit İngilizce.Yani çokta zorlanmamam gerekli

Gerçi yaşıtlarıma göre ingilizce düzeyim yüksektir ama olsun.Başlama isteği geldi.Ufak bir video olursa bir denemek istiyorum,acaba bu işte geleceğim olurmu diye
Konumu okuyan herkese teşekkürlerimi sunmak istiyorum

Buradaki videolardan faydalanabilirsin belki. Ama dublaj zor iştir. Sesi kayıt etmek ile bitmez. Sesi senkronize bir şekilde oturtmak, vurgu ve tonlamaları doğru kullanmak, ses üzerinde gerekli oynamaları ve efekt işlemlerini yapacak kadar da bilgi olması gerekir.
Quantic Dream neymiş öyle

Ağlıyordum neredeyse

(06-20-2013 01:43 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Buradaki videolardan faydalanabilirsin belki. Ama dublaj zor iştir. Sesi kayıt etmek ile bitmez. Sesi senkronize bir şekilde oturtmak, vurgu ve tonlamaları doğru kullanmak, ses üzerinde gerekli oynamaları ve efekt işlemlerini yapacak kadar da bilgi olması gerekir.
Eğer birşeyi kafama takarsam,ona ulaşana kadar vazgeçmem.
Düşünüyorum.Gerçekten böyle bir işe girmek %100 olarak kafama yatarsa,dediğin herşeyi yapacağım.Öğrenirim yani

Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
(06-20-2013 02:46 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 01:43 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Buradaki videolardan faydalanabilirsin belki. Ama dublaj zor iştir. Sesi kayıt etmek ile bitmez. Sesi senkronize bir şekilde oturtmak, vurgu ve tonlamaları doğru kullanmak, ses üzerinde gerekli oynamaları ve efekt işlemlerini yapacak kadar da bilgi olması gerekir.
Düşünüyorum.Gerçekten böyle bir işe girmek %100 olarak kafama yatarsa,dediğin herşeyi yapacağım.Öğrenirim yani 
Kendine çok güveniyorsun dostum taktir ettim
(06-20-2013 02:47 PM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
Gururumu kırmana gerek yok.Bende 2-3 yıl sonra katılırım ? Kendim başlarım amatörce,2-3 yıl ?
(06-20-2013 02:57 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 02:46 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 01:43 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Buradaki videolardan faydalanabilirsin belki. Ama dublaj zor iştir. Sesi kayıt etmek ile bitmez. Sesi senkronize bir şekilde oturtmak, vurgu ve tonlamaları doğru kullanmak, ses üzerinde gerekli oynamaları ve efekt işlemlerini yapacak kadar da bilgi olması gerekir.
Kendine çok güveniyorsun dostum taktir ettim
Teşekkürler.
(06-20-2013 02:47 PM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
Sen herşeyi olumsuz düşünüyorsun.Kendin 18 yaşında bile değilsin,12 yaşında çocuksun,milleti eleştirmeyi bırak.Adam kendine güveniyor ve istekli,insan istediği zaman herşeyi yapabilir.Helal olsun çalış,çabala,başarılı ol.

(06-20-2013 03:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 02:47 PM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
Sen herşeyi olumsuz düşünüyorsun.Kendin 18 yaşında bile değilsin,12 yaşında çocuksun,milleti eleştirmeyi bırak.Adam kendine güveniyor ve istekli,insan istediği zaman herşeyi yapabilir.Helal olsun çalış,çabala,başarılı ol.
Önüme 2 meslek sermiş durumdayım,web yazılım ve dublaj.Birbirinden alabildiğine alakasız meslekler

(06-20-2013 03:30 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 03:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 02:47 PM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
Önüme 2 meslek sermiş durumdayım,web yazılım ve dublaj.Birbirinden alabildiğine alakasız meslekler 
Alakasız meslek diye bir durum yok..Her meslek birbiriyle alakalıdır bence