(06-20-2013 03:34 PM)frknleader Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 03:30 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 03:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 02:47 PM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
Sen herşeyi olumsuz düşünüyorsun.Kendin 18 yaşında bile değilsin,12 yaşında çocuksun,milleti eleştirmeyi bırak.Adam kendine güveniyor ve istekli,insan istediği zaman herşeyi yapabilir.Helal olsun çalış,çabala,başarılı ol.
Önüme 2 meslek sermiş durumdayım,web yazılım ve dublaj.Birbirinden alabildiğine alakasız meslekler 
Alakasız meslek diye bir durum yok..Her meslek birbiriyle alakalıdır bence
Aynen öyle.Bkz : İnşaat işçisi - Pilot
(06-20-2013 03:36 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 03:34 PM)frknleader Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 03:30 PM)Shy Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 03:28 PM)frknleader Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 02:47 PM)mesadunal Yazılan: [ -> ]Oyunceviri.com için 18 yaş gereklidir. "15-16 küsür" yaşında biri olarak oyunceviri.com ekibine katılamazsın
Sen herşeyi olumsuz düşünüyorsun.Kendin 18 yaşında bile değilsin,12 yaşında çocuksun,milleti eleştirmeyi bırak.Adam kendine güveniyor ve istekli,insan istediği zaman herşeyi yapabilir.Helal olsun çalış,çabala,başarılı ol.
Önüme 2 meslek sermiş durumdayım,web yazılım ve dublaj.Birbirinden alabildiğine alakasız meslekler 
Alakasız meslek diye bir durum yok..Her meslek birbiriyle alakalıdır bence
Aynen öyle.Bkz : İnşaat işçisi - Pilot
Her meslek dediğim birbirine uzak olmayacak.
Örn:İnşaat işçileri olmazsa Emlakcılarda olmazdı

İnşaat İşçisi-Emlakçı
ergen sesiyle dublaj olmaz yani sana belki çok kötü gelmiyor olabilir ama ergen sesi kötüdür. 20-21 yaşlarına gel o zaman başla derim en azından sesin otursun
hangi mesleği istediğine karar vermeden, her hafta yeni bir fikirle ortaya çıkarsan, ne üniversitede ne de sonrasında belirli bir alanın belirli bir becerin olmayacağı için çok sorun çıkar.
(06-20-2013 04:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]hangi mesleği istediğine karar vermeden, her hafta yeni bir fikirle ortaya çıkarsan, ne üniversitede ne de sonrasında belirli bir alanın belirli bir becerin olmayacağı için çok sorun çıkar.
Üniversiteden önce karar vermeli.
Arkadaşlarım,kardeşlerim,abilerim,Romalılar !
Neden bu kadar abarttınızki,yalnızca Dublaj'a merak saldım.Hemen yarın evime stüdyo kurup çalışmalara başlayacağım demiyorumki.Bu yaşımda yavaştan mesleğimi bulmam gerekiyor.Bu yüzden bende,hem sizin fikirlerinizi,hemde kendi başarılı olduğum ve istediğim alana eğilim açısından doğan tan38 derecenin cot52 ile tamamlanmasından doğan bir sonuç olduğu varsayımındayım.
15 yaşındasın. Hayatın neler getireceği belli olmaz. Hemen kafanız da her şeyi oluşturuyorsunuz. Biraz daha büyümeye, daha çok düşünmeye ihtiyacın var.
Düşünemiyorum.27 dakika sonra 24 saattir uyumama rekorumu tamamlayacağım.Dün 17 [Akşamüstü 5] kalkıp pc oturdum,şunu yazana kadar kalkmadım.Yalnızca wc ihtiyacı.
(06-20-2013 04:09 PM)Revolutionnz Yazılan: [ -> ] (06-20-2013 04:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]hangi mesleği istediğine karar vermeden, her hafta yeni bir fikirle ortaya çıkarsan, ne üniversitede ne de sonrasında belirli bir alanın belirli bir becerin olmayacağı için çok sorun çıkar.
Üniversiteden önce karar vermeli.
bu ülkede öyle yürümüyor

Üniversite bitirirsen işçi oluyorsun. Ayrıca benim demek istediğim, kafasındaki meslek çeşidi ne kadar artarsa "ŞU DÖNEMLERDE", ileride yani "üniversitede" ve sonrasında, belirli bir alan veya beceri olma ihtimali yok.
(06-20-2013 04:33 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Düşünemiyorum.27 dakika sonra 24 saattir uyumama rekorumu tamamlayacağım.Dün 17 [Akşamüstü 5] kalkıp pc oturdum,şunu yazana kadar kalkmadım.Yalnızca wc ihtiyacı.
Marifetmiş gibi yazman da, ayrı bir olay tabi ki