Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Iphone Kullananlar İçeriye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-16-2013 06:47 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-16-2013 03:55 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Abi iyimisin sen ya,sanki varya iOs 19 çıktı falan sandım.Sorunum var diye yazsana.5 kullanıyorum ben.Önerim : Lazım olacak mesajları silme.

Üslubuna dikkat et biraz Smile

Niye bunlar hep bana denk geliyor ? Millet ortalık yerde küfür eder bunlar çıkmaz,ben hiçbirşey yapmayınca çıkıyor.Söylesene nerede üsluba uygun olmayan birşey yazmışım ?
(06-16-2013 03:55 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Abi iyimisin sen ya,sanki varya iOs 19 çıktı falan sandım.Sorunum var diye yazsana.5 kullanıyorum ben.Önerim : Lazım olacak mesajları silme.

Birincisi sen bana emir kipi kullanamazsın. İkincisi ne yazıp yazmayacağımada karar vermezsin. Bana göre uygun olan bi başlık ve senin fikrinle değiştirecek değilim. Senden akıl alacakta değilim. Son olarakta neyin ne zaman önemli olacağını bilemezsin. Geleceği görmek gibi bi yeteneğim yok. Şimdi lazım oldu şimdi ihtiyacım var. Mesaj yazmak için yazıp millete laf sokmaya çalışarak ne ypmaya çalışıyorsun bilmiyorum ama herkesin gözüne batan bi üyesin sanırım. Benim pek ilgimi çekmedi heralde foruma fazla girmediğim için. Üslubunu düzeltmen dileğiyle. Bu tarz tavırlar içinde bulunmaya devam edersen yakında uyarı almaya başlarsın haberin olsun.
(06-16-2013 10:52 PM)Shy Yazılan: [ -> ]

Niye bunlar hep bana denk geliyor ? Millet ortalık yerde küfür eder bunlar çıkmaz,ben hiçbirşey yapmayınca çıkıyor.Söylesene nerede üsluba uygun olmayan birşey yazmışım ?
çocuk musun la sen? gerçi doğru hatırlıyorsam daha sbsye giriyordun. Üsluba uygun olmayan şeyleri listeleyeyim sana ben.
Forumda senden yetkili olan (ayrıca senden yaşça büyük olan) birine emir kipi kullanıyorsun. Senin konuların ortada, milletin konusunu eleştirmeye sen mi kaldın la forumda? Başlıklarının yarısı konu içeriğiyle alakasız millete başlık öneriyorsun.
Senin üslubunla forum üslubu bir olmayabilir, öğrenmeni öneririm.
(06-16-2013 10:52 PM)Shy Yazılan: [ -> ]

Daha söze gerek yok beyler sakin Big Grin

Bak dostum yaşıtlarınla böyle konuşabilirsin sorun yok ama konustugun kişi senden 5 6 yaş büyük. Biraz saygı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler