Beyler silinen mesajları geri almanın bir yolu var mı ? Spotlight da çıkıyo mesajlar ama tamamını göremiyorum. Geri getirmenin bir yolu var mı ? İnternette baktım birazda anlamadım bişey.
itunese telefonu bagladıgın zaman yedekleme yapıyorsan orda msjlarıda yedekliyor itunesden bulabilirsin
Evet i tunes artık mesajlarıda yedekliyor
telefonun jailbreakli mi ?
I tunes de eski yedekleri bulamadım en eski yedek 2 aylık malesef bana daha ekisi lazım ve telefon jb siz
Abi iyimisin sen ya,sanki varya iOs 19 çıktı falan sandım.Sorunum var diye yazsana.5 kullanıyorum ben.Önerim : Lazım olacak mesajları silme.
(06-16-2013 03:55 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Abi iyimisin sen ya,sanki varya iOs 19 çıktı falan sandım.Sorunum var diye yazsana.5 kullanıyorum ben.Önerim : Lazım olacak mesajları silme.
aga olmuş bitmiş olay. önermekle mesajlar geri gelmiyo

adam önemli mesajı niye silsin ? belki bir hata falan olmuştur yanlışlıkla silmiştir.
ben daha jb yi bilmiyorum asdfghjkl

(06-16-2013 03:55 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Abi iyimisin sen ya,sanki varya iOs 19 çıktı falan sandım.Sorunum var diye yazsana.5 kullanıyorum ben.Önerim : Lazım olacak mesajları silme.
Üslubuna dikkat et biraz

Arama kısmı varya oraya mesajdan bir kısım hatırlıyorsan yaz bulabilirsin.Dene bi bakalım.