(06-08-2013 11:17 AM)k4power Yazılan: [ -> ]Bende tam bunu sormak için geldim foruma. Tekrar başlamak akıllıca olur mu?
diğer fps oyunları çok yavaş geliyor. warrockta 3 yılım geçti. ve 2 yıl ara verdim. Başlamaya değer mi artık?
Birde şu taşınma işi. Benim 53 lvl hesap g1 de kaldı. hala taşımak mümkün mü?
şunu bil warrock eski warrock değil 5 senedir oynuyorum bu sene berbat hack var türk server yok eskiden 25 liraya hesabı diziyodum şimdi 50 verdim 1 karakteri zor doldurdum hesap taşıma olayıda geçti artık yeni açıcaksın ben öyle yaptım
(06-08-2013 11:40 AM)emre5885 Yazılan: [ -> ] (06-08-2013 11:17 AM)k4power Yazılan: [ -> ]Bende tam bunu sormak için geldim foruma. Tekrar başlamak akıllıca olur mu?
diğer fps oyunları çok yavaş geliyor. warrockta 3 yılım geçti. ve 2 yıl ara verdim. Başlamaya değer mi artık?
Birde şu taşınma işi. Benim 53 lvl hesap g1 de kaldı. hala taşımak mümkün mü?
şunu bil warrock eski warrock değil 5 senedir oynuyorum bu sene berbat hack var türk server yok eskiden 25 liraya hesabı diziyodum şimdi 50 verdim 1 karakteri zor doldurdum hesap taşıma olayıda geçti artık yeni açıcaksın ben öyle yaptım
ben oyun içinde sordum da hala geçirebileceğimi söylediler. nasıl geçirilebilir bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi