Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: oyunda hile varmı?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-08-2013 11:17 AM)k4power Yazılan: [ -> ]Bende tam bunu sormak için geldim foruma. Tekrar başlamak akıllıca olur mu?
diğer fps oyunları çok yavaş geliyor. warrockta 3 yılım geçti. ve 2 yıl ara verdim. Başlamaya değer mi artık?
Birde şu taşınma işi. Benim 53 lvl hesap g1 de kaldı. hala taşımak mümkün mü?

şunu bil warrock eski warrock değil 5 senedir oynuyorum bu sene berbat hack var türk server yok eskiden 25 liraya hesabı diziyodum şimdi 50 verdim 1 karakteri zor doldurdum hesap taşıma olayıda geçti artık yeni açıcaksın ben öyle yaptım
(06-08-2013 11:40 AM)emre5885 Yazılan: [ -> ]
(06-08-2013 11:17 AM)k4power Yazılan: [ -> ]Bende tam bunu sormak için geldim foruma. Tekrar başlamak akıllıca olur mu?
diğer fps oyunları çok yavaş geliyor. warrockta 3 yılım geçti. ve 2 yıl ara verdim. Başlamaya değer mi artık?
Birde şu taşınma işi. Benim 53 lvl hesap g1 de kaldı. hala taşımak mümkün mü?

şunu bil warrock eski warrock değil 5 senedir oynuyorum bu sene berbat hack var türk server yok eskiden 25 liraya hesabı diziyodum şimdi 50 verdim 1 karakteri zor doldurdum hesap taşıma olayıda geçti artık yeni açıcaksın ben öyle yaptım

ben oyun içinde sordum da hala geçirebileceğimi söylediler. nasıl geçirilebilir bilen biri varsa lütfen yardımcı olabilir mi
Olma mıııııııııı ?Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler