06-07-2013, 11:27 PM
Sayfalar: 1 2
06-07-2013, 11:48 PM
Uzun bir aranın ne kadar olduğunu bilmiyorum ama 1 yıl öncesini bahsediyorsan baya bir hile kullanlanları şutlama operasyonu oldu bu sene içerisinde. Şu an ki durumu bilmiyorum.
06-07-2013, 11:51 PM
Oyuncu sayısı azaldı ama hala oynanıcak baya oyuncu var hack nerdeyse bitti diyebiliriz eskisi gibi OPK & Powerlvl odaları falan kalmadı.
06-07-2013, 11:58 PM
Öyle uçan kacan yok wh açanlar var sadece ama bunlarin belli etmeyen türleri var ki opk'dan daha tehlikeli.
06-08-2013, 02:22 AM
Yüreğinde hiç bir değer taşımayan ve ihtiyaç duymayan varlıkların son bulmayacağı bir Dünya'da yaşadığını unutma lütfen.Her türlü teknolojik ve psikolojik önlemlerin alınmasına rağmen, insanlık özverisini aşmaya çalışmak için mücadele eden vicdansızların bulunabileceğini unutma lütfen.
Varlığına bile isyan eden zihniyetlerin, emeğe ve insanlığa hürmet etmesini bekleme.Varlığınla örnek ol, haksızlığa direnen bir sistemin içerisinde bulunduğunu anımsa, haksızlığı önlemek için mücadele eden bir sitede yorum yaptığını ve itibar gördüğünü unutma lütfen.
Aklının ve bileğinin gücüyle varlığını ifade eden yiğit oyunculara sonsuz sevgi ve saygılarımla.
Varlığına bile isyan eden zihniyetlerin, emeğe ve insanlığa hürmet etmesini bekleme.Varlığınla örnek ol, haksızlığa direnen bir sistemin içerisinde bulunduğunu anımsa, haksızlığı önlemek için mücadele eden bir sitede yorum yaptığını ve itibar gördüğünü unutma lütfen.
Aklının ve bileğinin gücüyle varlığını ifade eden yiğit oyunculara sonsuz sevgi ve saygılarımla.
06-08-2013, 04:29 AM
1 hafta önce denemek amacıyla oyunu indirip 4-5 gün denedim ve sadece 1 kere OPK ile karşılaştım. Eskiye nazaran %90 azalma var diyebilirim.
Ayrıca denk mi geliyor bilmiyorum ama her 5-10 dakikada bir hileciler banlanıyor sanırım. Üstte yazı geçip duruyor banlandı diye. Bu hepimiz için olumlu bir durum
Ayrıca denk mi geliyor bilmiyorum ama her 5-10 dakikada bir hileciler banlanıyor sanırım. Üstte yazı geçip duruyor banlandı diye. Bu hepimiz için olumlu bir durum

06-08-2013, 10:03 AM
(06-08-2013 04:29 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]1 hafta önce denemek amacıyla oyunu indirip 4-5 gün denedim ve sadece 1 kere OPK ile karşılaştım. Eskiye nazaran %90 azalma var diyebilirim.
Evet artık adminler sunucuya gelip oyunculara soruyor onlarda girip bannlıyolar.
06-08-2013, 11:03 AM
Wr da hack çook. Ama belli etmez. Hackin en tehlikelisi wh. Bunu da çoğu kişi kullanıyor.
06-08-2013, 11:16 AM
dün 3 tane opk ye rastladım

06-08-2013, 11:17 AM
Bende tam bunu sormak için geldim foruma. Tekrar başlamak akıllıca olur mu?
diğer fps oyunları çok yavaş geliyor. warrockta 3 yılım geçti. ve 2 yıl ara verdim. Başlamaya değer mi artık?
Birde şu taşınma işi. Benim 53 lvl hesap g1 de kaldı. hala taşımak mümkün mü?
diğer fps oyunları çok yavaş geliyor. warrockta 3 yılım geçti. ve 2 yıl ara verdim. Başlamaya değer mi artık?
Birde şu taşınma işi. Benim 53 lvl hesap g1 de kaldı. hala taşımak mümkün mü?
Sayfalar: 1 2