06-05-2013, 12:53 AM
Sayfalar: 1 2
06-05-2013, 09:45 AM
Bunun gibi belgeler medyaya sürülürse tek amacının iktidarın halka bunları bir provakasyon olarak sunmak istemesi olduğunu düşünürüm. İktidarın bunu yapmasında ise tek amaç olabilir o da halk bilinçli olarak ayaklanmadı imajı vermek oylarımızda bir sıkıntı olmaz demek.
Belgelerin sahte olduğunu düşünüyorum zira elinde böyle bir güç(78 ilde aynı zamanda eylem yapma gibi) olan bir oluşumun zaten iktidar olması gerekir mevcut düzene bu şekilde halkı organize ederek müdahale etme gereği duymazlar.
Sonuç belgeler akp'nin bu halk bize isyan etmedi kışkırtıldı demek için oluşturduğu bir belge olabilir.
Not: Belgenin kaynağıda belli degil bir ekşici abi bile evde can sıkıntısından yazmış olabilir
Belgelerin sahte olduğunu düşünüyorum zira elinde böyle bir güç(78 ilde aynı zamanda eylem yapma gibi) olan bir oluşumun zaten iktidar olması gerekir mevcut düzene bu şekilde halkı organize ederek müdahale etme gereği duymazlar.
Sonuç belgeler akp'nin bu halk bize isyan etmedi kışkırtıldı demek için oluşturduğu bir belge olabilir.
Not: Belgenin kaynağıda belli degil bir ekşici abi bile evde can sıkıntısından yazmış olabilir

06-05-2013, 10:59 AM
Aynen belgelerin kaynağı nedir Ali ?
06-05-2013, 11:01 AM
Kaynağı bende tam bilmiyorum açıkcası. Öğrendiğim zaman yine buraya yazacağım. Maksat sohbet olsun, zaman geçsin 

06-05-2013, 11:20 AM
o zaman benim aşağıda konu var ona kafa yor azıcık
Az anlatasana la bosnayi
Az anlatasana la bosnayi
06-05-2013, 12:44 PM
Neyi öğrenmek istiyorsun onu sor
Baştan aşşağı anlattırma bana üşeniyorum 
Baştan aşşağı anlattırma bana üşeniyorum 
06-05-2013, 01:15 PM
taksim olayları bence bilinçli bir halk tarafndan yeşil alan için yapıldı onlara lafım yok ancak bu marjinal gruplara zemin hazirladi keşke o gösteri hep yeşil alan için yapılan bi gösteri olsaydı ve polis aşırı bir güç kullanmasaydı ancak yaşananlar kimsenin istemediği şeyler hükümetin ve halkın bu olaydan büyük dersler çıkarması gerekir.
Not:Ak parti İstanbul Gençlik kolları üyesiyim bunlar benim düşüncem.
Not:Ak parti İstanbul Gençlik kolları üyesiyim bunlar benim düşüncem.
06-05-2013, 01:19 PM
Yalnız alican abi işin ilginç yanı şu : Bu ayaklanmayı onlar çıkardılarsa ne biber gazı ne de portakal gazı kullanırlardı. Ve de istedikleri zaman durdurabilirlerdi.
06-05-2013, 01:39 PM
Havası suyu nasıl mesela 

06-05-2013, 01:43 PM
Önceden planlı olsa ölen olmazdı diyorum. Tek yorumum da bu.
Sayfalar: 1 2
![[Resim: 123.jpg]](http://s13.postimg.org/3sr8mhrp3/123.jpg)