Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: lstanbul için Antropoloji Birimi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Benim duyduğum bir polis çevresinden. 1. gün sadece normal her eylemde olduğu gibi bir grup polis orada nöbet tutuyor olası duruma karşı. 1. günün sonunda bir kaç telefon ediliyormuş polislere ve böle böle olacak diye haberler veriliyormuş. Halbu olunca polis gönderimi fazla olmuş birden ve aniden bir grup olay çıkartmış. Olay çıktıktan sonra da polis cevap verince hemen polisi kötülemek adına böle yaptı şöle yaptı diye mesajlar başlamış.
lst b.evler polis ofisinde bir işim vardı, orada beklerken azcık sohbet ettik. Özet olarak konuştuğumuz diyalogları yazdım yukarıya.

Zaten dikkat ederseniz hep grup içerisinde olanların çektikleri videolar dolanıyor etrafta. Mobese kameraları ve polis kameraları toplum için kapalı fakat 24/7 kayıt yapıyormuş. Esas görüntüler paylaşılmadığı için, polisi kötülemek adına çekilen her video anında internete konuluyor.
Demem o ki henüz çevresel kameralardan ve polis kameralarından bir görüntü internete düşmedi. Düştüğü zaman esas taraf belli olur diye düşünüyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler