Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yaz ve yeni oyun arayışı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Uzun zamandır oyun arayışı içindeyim,kafamda belirli bir tarz yok sadece iki tane oyun deneyeceğim bunlar TERA ve lotro bunların dışında öneriye açığım.Warrock'dan sonra diğer fps ler çok sarmıyor beni o yüzden fps olmassa sevinirim.
Lol başla hacı.
Arkadaşlarla APB oynuyoruz istersen buyur gel aynı zamanda skype ' la oynanınca tadından geçilmiyor victory.gif
Bogachan abi beni unutma apb grubuna ha dava cikartirim ulen DOST beyfendi
Dota 2 ve LoL en revaçtaki oyunlar. Eğer önerilerin MMO olma zorunluluğu yoksa ve RPG seviyorsan kesinlikle Dark Souls: Prepare to Die Edition oynamalısın. Uzun bir oynanış süresine sahip. Fakat oyun oldukça zorlayıcı, hardcore bir oyun. Oyunu bitirene kadar defalarca kez öleceğine kefil olabilirim. Hatta OyunGezer'in oyun ilk 10 dakikasında kullandığı cümleyi yazayım Smile

Kod:
Zor bir oyun mu istemiştiniz? Hoş geldiniz, hoş geldiniz, buyrun şurada oturun... ÇAAAT. Öldünüz, haydi baştan...
Aslinda mount and blade ates ve kilicin multiside guzel. Oyuna ilk basladiim siralar steamden arkadas olduk ortam kalabalik klan yaptik arada girip kale savunmasi oynuyoruz victory.gif Smile
Arkadaşlar mmo olacak ve şuan zaten dota2 oynamaktayım ama onun yanında solo takılıcak bi oyun arıyorum bu yüzden rpg daha iyi gibi dotayı arkadaşlarla akşam oynuyoruz
Lotro nasıl bişey la bfme gibi mi conquest tarzı mı ?
(06-04-2013 11:02 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Arkadaşlarla APB oynuyoruz istersen buyur gel aynı zamanda skype ' la oynanınca tadından geçilmiyor victory.gif

195R. katılayım mı Big Grin. Edit: 195 ben oynarken maksimumdu ondan 195im yoksa şimdiye ühüüü
Don't Starve.Bende deneyeceğim.Ve Limbo.Limbo süperdir Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler