Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: yaz ve yeni oyun arayışı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-04-2013 11:02 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Arkadaşlarla APB oynuyoruz istersen buyur gel aynı zamanda skype ' la oynanınca tadından geçilmiyor victory.gif

hıh--- ('•.◘)
(06-05-2013 12:20 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Don't Starve.Bende deneyeceğim.Ve Limbo.Limbo süperdir Smile

don't starve ne zamandan beri mmo ?
(06-04-2013 11:04 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Dota 2 ve LoL en revaçtaki oyunlar. Eğer önerilerin MMO olma zorunluluğu yoksa ve RPG seviyorsan kesinlikle Dark Souls: Prepare to Die Edition oynamalısın. Uzun bir oynanış süresine sahip. Fakat oyun oldukça zorlayıcı, hardcore bir oyun. Oyunu bitirene kadar defalarca kez öleceğine kefil olabilirim. Hatta OyunGezer'in oyun ilk 10 dakikasında kullandığı cümleyi yazayım Smile

Kod:
Zor bir oyun mu istemiştiniz? Hoş geldiniz, hoş geldiniz, buyrun şurada oturun... ÇAAAT. Öldünüz, haydi baştan...

Merak ettim bak şimdi Smile

Skyrime çok benziyormuş, güzel olmalı.
(06-04-2013 11:39 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(06-04-2013 11:02 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]Arkadaşlarla APB oynuyoruz istersen buyur gel aynı zamanda skype ' la oynanınca tadından geçilmiyor victory.gif

195R. katılayım mı Big Grin. Edit: 195 ben oynarken maksimumdu ondan 195im yoksa şimdiye ühüüü

Artık 235 Rank beyfendi
Wow oyna bütün yaz sapık gıbı oynarsın oyle dıyım
lotro rpg tarzı ben de middle earth hayranı olunca o yüzden dikkatimi çekti kesin deniyeceğim,mmo olacak arkadaşlar limboyu oynadımda mmoyla alakası ne Big Grin bir de f2p olmalı tabi Big Grin çok şart oldu
warrock a dön derim ben oyun eski haline dönücek gibi.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler